Outlet „Ana & Reve” Fălticeni îți îmbogățește stilul vestimentar. Haine și încălțăminte la super-prețuriEconomic

Outlet „Ana & Reve” Fălticeni îți îmbogățește stilul vestimentar. Haine și încălțăminte la super-prețuri

       Accesări: 939

Sezonul cald vine cu o serie de provocări. Una dintre ele este alegerea unui stil vestimentar corespunzător, în funcție de gusturile şi posibilitățile fiecăruia. Acest lucru nu mai reprezintă o problemă, pentru că magazinul favorit al iubitorilor de haine sport și ținute de sezon din Fălticeni, Outlet „Ana & Reve”, vine cu o soluție accesibilă pentru iubitorii de cumpărători.

Aici găsiți doar haine și încălțăminte ale unor mărci de renume mondial, la prețuri imbatabile.

Clienții sunt invitați să descopere varietatea de produse pentru sezonul estival, precum: tricouri, cămăși, blugi, pantaloni scurți, bluze, șlapi, haine pentru nou-născuți, rochii de ocazie, bustiere, sutiene, ochelari de soare și alte accesorii esențiale confortului tău.

Articolele comercializate sunt disponibile atât pentru femei, cât şi pentru copii şi bărbați, de toate vârstele, iar prețurile sunt foarte atractive.

Pe lângă asta, la magazin puteți găsi și bogata colecție de încălțăminte, pentru toate categoriile și buzunarele. Sunt disponibile ghete, mocasini, pantofi sport, pantofi clasici, sandale și bascheți.

Sunteți așteptați să explorați universul vestimentar din cele două magazinele Outlet „Ana & Reve”.

Primul se află pe strada Izvor, lângă Bazar, vizavi de terenul Şcolii „Ioan Ciurea”, iar al doilea pe strada Republicii, în capătul opus al magazinului Profi, zona Calul Mort.

Clienții pot vizualiza mai multe produse pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/outletfalticeni.

Pentru alte întrebări şi detalii sunați la numărul 0731 198 600.

ȘTIRI