Preotul Adrian Brădațanu și câțiva antreprenori au organizat „Ziua Bucuriei” pentru 250 de copii din FălticeniSpecial

Preotul Adrian Brădațanu și câțiva antreprenori au organizat „Ziua Bucuriei” pentru 250 de copii din Fălticeni

       Accesări: 2916

Faptele bune îi unesc pe oameni într-un mod cu totul special. Atunci când este vorba despre copii, energia și motivația capătă dimensiuni imense în inimile adulților. Acestea se regăsesc în campaniile preotului Adrian Brădățanu care continuă inițiativele dedicate celor mai mici locuitori ai comunității fălticenene.

„Ziua Bucuriei” este una dintre activitățile organizate în perioada vacanței mari, activitate reeditată anul acesta într-o formulă mult mai frumoasă, amplă și dinamică.

Gândit ca o tabără de o zi, proiectul le oferă posibilitatea copiilor de a se juca în natură, de a socializa, de a face sport sau de a desfășura diferite jocuri.

Activitățile sunt, de fapt, o invitație la voie bună, mișcare și destindere în aer liber, într-o zi minunată de vară și vacanță.

Ziua Bucuriei a fost pe 6 iulie.

Vreme frumoasă, copii frumoși, oameni cu suflet frumos. Iar anul acesta au participat 250 de copii din Fălticeni.

Partea spirituală a fost cea care deschis acest proiect. Preotul Adrian Brădățanu s-a rugat împreună cu cei mici la Biserica Adormirii Maicii Domnului, bucurându-i pe aceștia și cu un cuvânt de învățătură.

Copii instituționalizați, dar și cei din comunitatea locală au participat la Ziua Bucuriei preț de câteva ore, alături de prieteni, colegi, părinți, supraveghetori, dar și profesori.

Ajunși într-un loc cu liniște și multă verdeață, aflat la marginea cartierului Țarna Mare, copiii și-au descătușat energiile, au ascultat povești și au dansat. Copilărie la intensitate maximă!

Un tobogan gonflabil a fost unul dintre elementele de atracție pentru prichindei. Pentru cei trecuți de vârsta preșcolară, fotbalul, alergarea și socializarea pe rulouri de fân au fost cele mai atractive activități.

Cei mici au primit gratuit limonadă naturală și vată pe băț, oferite de doi antreprenori locali. Nici cei mari nu au fost uitați. Pentru ei au fost pregătite bunătăți oferite de Rogelya și Raitar.

Printre cei care și-au oferit ajutorul se numără și Romfour.

Voluntarii Grupului Local de Tineret „Aripi în Europa” au dinamizat ziua de tabără cu dans, muzică și veselie, în timp ce într-un alt loc au fost depănate povești ori au fost realizate desene.

La căderea serii, copiii au participat la focul de tabără.

Un sprijin deloc neglijabil au oferit și oamenii din parohia Adormirea Maicii Domnului, care, ca de fiecare dată, au răspuns cu generozitate la apelul părintelui Adrian Brădățanu.

El le-a mulțumit tuturor pentru implicare, arătând că Ziua Bucuriei există prin eforturile celor mulți.

Proiectul, regăsit în calendarul faptelor bune, va continua și anul viitor, cu speranța că numărul celor se vor alătura acestei inițiative va spori, astfel încât tot mai mulți copii să participe la această zi memorabilă.

ȘTIRI