Preotul Adrian Brădățanu continuă să-i ajute pe semeni. Membrii unei familii din Fântâna Mare au primit alimente și haineLocal

Preotul Adrian Brădățanu continuă să-i ajute pe semeni. Membrii unei familii din Fântâna Mare au primit alimente și haine

       Accesări: 6534

Binele se poate face necontenit. Pentru a-l înfăptui trebuie timp, voință și dărnicie. Preotul Adrian Brădățanu, parohul Bisericii Adormirii Maicii Domnului din Fălticeni, le-a rânduit pe toate, astfel încât faptele de suflet și caritatea să rămână pe planul doi. Are în jur oameni de nădejde, simpli creștini, care ajută

Sunt oamenii din parohie care din puținul sau din multul lor oferă și altora.

Actele de filantropie sunt nenumărate și, din fericire, faptele lor bune nu se opresc. Ele capătă noi dimensiuni cu fiecare campanie în parte.

Ultima acțiune caritabilă i-a vizat pe membrii unei familii din satul Fântâna Mare, unde părinții și cei cinci copii locuiesc în condiții modeste.

Veniturile sunt mici, nevoile mari.

Codrin Benta

Cazul social a fost prezentat preotului Adrian Brădățanu, iar de aici și până la strângerea unor ajutoare nu a fost doar un pas.

Un simplu apel făcut în biserică, după slujba religioasă, a fost necesar pentru materializarea colectei creștine ce a inclus haine, jucării și alimente.

Toate aceste daruri au fost duse familiei din satul Fântâna Mare, iar bucuria a fost pe măsură.

Preotul Adrian Brădățanu vrea să-i ajute în continuare și spune că la nivelul parohiei vor fi mobilizate noi resurse în acest caz social.

Acțiunea este plănuită în timpul Postului Mare, când parohul Bisericii Adormirii Maicii Domnului speră să strângă materialele și fondurile necesare pentru îmbunătățirea condițiilor de trai ale acestor cinci copii și ale părinților lor.

ȘTIRI