Polițiștii fălticeneni au reținut peste 1.000 de permise. Au dat amenzi record. 730 de vitezomani au rămas pietoniActualitate

Polițiștii fălticeneni au reținut peste 1.000 de permise. Au dat amenzi record. 730 de vitezomani au rămas pietoni

       Accesări: 491

Toleranță zero pentru abaterile din traficul auto. Agenții Poliției Rutiere Fălticeni continuă curățenia printre șoferii care îți fac de cap de șosele, în speranța disciplinării acestora. Acțiunile preventive au fost intensificate, în urma acestora sute de șoferi rămânând pietoni.

Lucrătorii de la rutieră au reținut un număr record de permise, după cum relevă datele statistice.

În primele 10 luni ale acestui an, 1.031 de conducători auto au rămas fără permis auto, 730 dintre acestea, adică 70% din total, fiind reținute pentru depășirea limitei de viteză în localitate.

Polițiștii fălticeneni au reținut alte 182 de permise pentru depășire pe linie continuă și 30 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Alte 89 de permise auto au fost reținute pentru diverse abateri.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Tot în aceeași periodă, ianuarie – octombrie 2022, agenții de la rutieră au reținut alte 89 de permise auto pentru diverse abateri.

Raportată la statistica de pe întreg anul trecut, când au fost reținute 940 de permise, numărul abaterilor din primele 10 luni ale acestui an este deja mai mare. (aproximativ 100 permise).

Polițiștii fălticeneni au aplicat anul acesta câteva amenzi record, unii șoferii având dreptul de conducere suspendat pentru șpate luni.

În ceea ce privește sancțiunile pecuniare cele mai mari, acestea au ajuns și la peste 6.000 de lei pentru unii șoferi, prin cumularea mai multor abateri ale aceluiași contravenient.

ȘTIRI