Polițiștii din Fălticeni l-au săltat din trafic pe un localnic beat clampă. Șoferul circula cu mașina în zig-zagLocal

Polițiștii din Fălticeni l-au săltat din trafic pe un localnic beat clampă. Șoferul circula cu mașina în zig-zag

       Accesări: 5793

Amestecul de alcool și aventură la volan se încheie de cele mai multe ori la poliție. Este și cazul unui bărbat din Fălticeni care s-a ales cu dosar penal. Individul, beat clampă, s-a suit într-o mașină după ce terminase de consumat licori bahice, în zona Gării.

Avea chef de plimbare, așa că și-a făcut hatârul.

De pe strada Matei Millo, conducătorul auto s-a deplasat spre Țarna Mare, însă un echipaj al Poliției Locale Fălitceni, aflat în patrulare, i-a observat stilul de condus haotic și l-a tras pe dreapta.

Șoferul circula cu mașina în zig-zag pe strada Pleșești Gane, iar modul său de a conduce le-a atras imediat atenția oamenilor legii.

Totul s-a întâmplat sâmbătă, în jurul orei 10.

Polițiștii locali i-au cerut documentele și pentru că șoferul emana halenă alcoolică, au fost chemat un echipaj al Poliției Rutiere.

Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat. Fapta constituie infracțiune.

Până la audieri, bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Șoferul fălticenean are un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

ȘTIRI