Polițiștii din Fălticeni l-au săltat din trafic pe un localnic beat clampă. Șoferul circula cu mașina în zig-zagLocal

Polițiștii din Fălticeni l-au săltat din trafic pe un localnic beat clampă. Șoferul circula cu mașina în zig-zag

Amestecul de alcool și aventură la volan se încheie de cele mai multe ori la poliție. Este și cazul unui bărbat din Fălticeni care s-a ales cu dosar penal. Individul, beat clampă, s-a suit într-o mașină după ce terminase de consumat licori bahice, în zona Gării.

Avea chef de plimbare, așa că și-a făcut hatârul.

De pe strada Matei Millo, conducătorul auto s-a deplasat spre Țarna Mare, însă un echipaj al Poliției Locale Fălitceni, aflat în patrulare, i-a observat stilul de condus haotic și l-a tras pe dreapta.

Șoferul circula cu mașina în zig-zag pe strada Pleșești Gane, iar modul său de a conduce le-a atras imediat atenția oamenilor legii.

Totul s-a întâmplat sâmbătă, în jurul orei 10.

Polițiștii locali i-au cerut documentele și pentru că șoferul emana halenă alcoolică, au fost chemat un echipaj al Poliției Rutiere.

Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat. Fapta constituie infracțiune.

Până la audieri, bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Șoferul fălticenean are un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Facebook Comments

ȘTIRI