Polițiștii au găsit-o fără viață pe tânăra dispărută din comuna Vadu Moldovei. Ea plecase la colindatActualitate

Polițiștii au găsit-o fără viață pe tânăra dispărută din comuna Vadu Moldovei. Ea plecase la colindat

       Accesări: 4346

Căutările tinerei dispărute în ajunul Crăciunului au luat sfârșit. Din nefericire, tânăra de 28 de ani, a fost găsită fără suflare. Lăcărmioara Comirțan plecase cu colinda împreună cu alte două persoane, iar la un moment dat, aceasta s-a despărțit de ele, locul unde s-a deplasat mai apoi nefiind cunoscut.

Persoanele care lucrează la centrul din satul Ciumulești, unde Lăcrămioara era instituționalizată, au sesizat organele de poliție când au văzut că tânăra nu mai sosește la domiciliu.

Pentru căutarea femeii dispărute s-au mobilizat lucrători din cadrul ISU, Detașamentului de Jandarmi Fălticeni, Poliția Municipiului Fălticeni.

Un sprijin important a venit din partea Primăriei Comunei Vadu Moldovei, care a reușit să mobilizeze atât personal angajat, cât și persoane voluntare din localitate, acestora lucrători din cadrul Ocolului Silvic Privat Bașotă.

Au fost verificate zone din intravilanul și extravilanul satelor Cămârzani și Ciumulești.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

La miezul zilei, pe 26 decembrie, la circa 1 km în spatele Mănăstirii Cămârzani, în direcția satului Dumbrăvița, pe un teren arabil, un polițist din Fălticeni aflat în timpul liber, dar care desfășura activități de căutare împreună cu colegii de serviciu, a identificat cadavrul femeii dispărute.

Cu ocazia efectuării cercetării la fața locului nu au fost identificate urme de violență, persoana decedată fiind îmbrăcată cu toate obiectele vestimentare descrise în momentul dispariției.

Locul unde a fost găsit cadavrul se află la aproximativ șapte kilometri distanță de Casa de tip familial unde ea se afla instituționalizată.

Șeful Poliției Municipiului Fălticeni, comisarul Vasile Grădinaru, ține să mulțumească pe această cale edilului Bogdan Amariei și localnicilor care au participat la acțiunile de căutare, și care au dat dovadă de solidaritate.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”, ce va fi soluționat de către lucrătorii Postului de Poliție Vadu Moldovei.

ȘTIRI