Plimbări încheiate cu dosar penal. Doi bărbați din Mălini și Dolhești au riscat și au fost depistați în flagrant delictRural

Plimbări încheiate cu dosar penal. Doi bărbați din Mălini și Dolhești au riscat și au fost depistați în flagrant delict

       Accesări: 2636

Au sfidat legea cu bună știință. Doi bărbați din comunele Mălini și Dolhești au ieșit la plimbare cu mașina, deși nu dețin permis auto. Aceștia au riscat, iar călătoria lor s-a încheiat la poliție.

Polițiștii unui echipaj din cadrul Compartimentului Siguranţă Publică şi Patrulare au oprit, vineri seara, pentru un control, un autoturism care circula din direcția străzii Ștefan cel Mare spre 2 Grăniceri.

Mașina era condusă de un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din comuna Mălini.

În urma controlului efectuat, pe 24 februarie, polițiștii fălticeneni au constat că bărbatul era sub influența alcoolului.

El fost testat cu aparatul Alcooltest Drager, aparatul indicând valoarea de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul le-a mărturisit agenților de poliție că nu posedă permis de conducere.

Alma Clinic

Oamenii legii l-au condus la spital, unde i s-au recoltat mostre de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, apoi la poliție unde au întocmit un dosar penal la regimul rutier, pentru săvârşirii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau altor substanțe”, precum și „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană fără permis de conducere”.

Marți, 28 februarie, la amiază, polițiștii SPR Preutești au oprit un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 29 de ani, domiciliat în comuna Dolhești.

Verificările au fost efectuate în contextul unui control de rutină, agenții fiind în timpul serviciului de patrulare.

Bărbatul se deplasa pe DJ 208, pe raza satului Preutești.

Oamenii legii au cerut documentele și au aflat că dolheșteanul nu deține permis auto.

Ei au întocmit dosar penal pentru infracțunea de „conducere fără permis”.

ȘTIRI