Vești bune pentru aspiranții la permisul de conducere. Luna aceasta vor fi patru noi sesiuni de examinareLocal

Vești bune pentru aspiranții la permisul de conducere. Luna aceasta vor fi patru noi sesiuni de examinare

       Accesări: 3007

Măsură binevenită luată de autorități. Și în luna martie vor fi organizate sesiuni de examinări suplimentare pentru proba practică. Vestea este cât se poate de bună pentru numeroșii aspiranți, din Fălticeni și zona Fălticeni, la permisul de conducere.

La fel s-a procedat și anul trecut, în lunile noiembrie și decembrie, dar și anul acesta, în lunile ianuarie și februarie.

Măsurile au avut efectul scontat, iar suplimentarea numărului examenelor este cât de poate de necesară în contextul actual.

Sute de tineri așteaptă săptămâni bune pentru susținerea probei practice, cea care le poate aduce statutul de șofer.

Decalajul între proba teoretică și traseu, de câteva săptămâni, constituie un dezavantaj pentru cursantul școlii de șoferi.

Alma Clinic

Pentru reducerea decalajului existent, luna aceasta vor fi organizate patru sesiuni suplimentare de examinare. Toate vor avea loc sâmbăta.

Sesiunile pentru proba traseu se vor desfășura pe 4, 11, 18 și 25 martie. Un detaliu important este acela că sesiunile sunt organizate doar pentru categoria B.

Programul de examinare va fi 8.00 – 16.00, iar plecarea se va face din zona Gării Ițcani.

Instructorii auto fiind rugați a fi prezenți la locul de plecare cu cel puțin 30 minute înaintea orei la care este programat candidatul în vederea susținerii probei practice.

Programatoarele vor fi împărțite câte două pentru fiecare dintre examinatori, respectiv pentru orele 08.00 și 12.30. Autoritățile spun că, în acest mod, oferă candidaților, care trebuie să se deplaseze din zonele mai îndepărtate ale județului, posibilitatea de a se programa pentru examinare începând cu ora 12.30.

ȘTIRI