Pizza & Kebab Popeye sărbătorește 3 ani de gusturi bune. Fălticenenii sunt invitați la tombola aniversarăLocal

Pizza & Kebab Popeye sărbătorește 3 ani de gusturi bune. Fălticenenii sunt invitați la tombola aniversară

       Accesări: 887

Moment special pentru unul dintre cele mai îndrăgite restaurante fast-food din oraș. Pizza & Kebab Popeye sărbătorește duminica aceasta, la Fălticeni, trei ani de gust bun și răsfăț cu produse dintre cele mai savuroase. Localnicii sunt invitați să ia parte la evenimentul aniversar, în timpul căruia va fi organizată o tombolă.

Participanții pot câștiga un expresor de cafea, de proveniență italiană.

Pentru a putea fi intra în tombola, clienții trebuie să aprecieze și să distribuie mesajul aniversar publicat pe contul de socializare Pizza & Kebab Popeye.

Extragerea va avea loc duminică, 22 decembrie, la ora 19.00, prin intermediul portalului random.org.

Clienții care vor păși în restaurantul Pizza & Kebab Popeye vor fi răsfățați în ziua evenimentului aniversar cu o cafea Pellini, ciocolată de casă, prăjituri și alte surprize.

În cei trei ani de activitate, localul a fost locul unor evenimente private, dar și gazdă bună pentru mii de localnici care și-au potolit foamea cu cele mai bune sortimente de pizza și kebab.

Prin poziționarea sa în centrul orașului, mai precis la punctul cheie care unește Aleea Pietonală a orașului Fălticeni de centrul său, restaurantul Popeye Pizza & Kebab le rezervă întotdeauna surprize cât se poate de plăcute tuturor persoanelor care se aventurează în această experiență culinară deosebită.

Gusturi alese

Situat pe aleea pietonală din Fălticeni pune la dispoziția doritorilor un meniu care satisface cele mai frecvente „pofte” de mâncare de tip fast-food.

Sortimentele diverse de pizza, dar și tipurile diferite de kebab, reușesc să mulțumească orice pofticios și există și posibilitatea de livrare.

Printre alte puncte forte ale acestui restaurant se numără, de asemenea, ambientul plăcut și servirea impecabilă, pe care le vom detalia în continuare.

Ambient plăcut

De multe ori alegerea restaurantului în care se va servi masa poate fi o provocare destul de mare. Fiecare își dorește să aibă parte de un ambient plăcut. Acesta este primul criteriu de selecție pe care restaurantul Popeye Pizza & Kebab îl îndeplinește cu succes.

Amplasat în zona centrală a orașului Fălticeni, restaurantul este accesibil tuturor localnicilor, dar și nou-veniților care caută un loc cât mai apropiat în care să servească o masă caldă. Chiar de la intrare, oaspeții sunt întâmpinați de un ambient plăcut, de un design modern, simplu și practic, ideal pentru un asemenea local.

Dispunerea meselor, decorurile și amplasarea, transformă această locație în una ideală pentru oricine.

De la adulți până la vârstnici, de la copii până la adolescenți – cu toții se pot bucura de un cadru intim, în care pot savura un gust intens, o savoare deosebită a meniurilor de pizza, kebab sau shaorma.

Îndeosebi cei mici vor fi încântați, întrucât tematica restaurantului include elemente decorative ce îl înfățișează pe Popeye marinarul.

Servire impecabilă și rapidă

În cadrul acestui restaurant, accentul cade îndeosebi pe o servire impecabilă. Aici sunt incluși numeroși factori, de la rapiditatea bucătarilor în pregătirea meniurilor, până la amabilitatea chelnerilor.

Standardele de amabilitate și serviabilitate sunt respectate pe deplin la Popeye Pizza & Kebab, lucru mărturisit de toți cei care au trecut pragul restaurantului cel puțin o dată.

Dacă diversitatea felurilor de mâncare poate fi o problemă la unele restaurante de tip fast-food, în cadrul celui menționat clienții sunt întâmpinați cu un meniu variat.

Sortimentele de pizza și kebab pot să îi mulțumească chiar și pe cei mai exigenți, fără a fi uitate persoanele vegetariene și asta pentru că aici există sortimente dedicate inclusiv celor care nu consumă carne.

La Popeye Pizza & Kebab servirea este impecabilă, dar și rapidă. Sistemul de livrare permite tuturor pofticioșilor să își delecteze papilele gustative cu aromele savuroase, iar comenzile pot fi plasate foarte ușor.

Cei care vor sa aibă parte de un ambient plăcut, de servire impecabilă, dar și de savoarea aparte a unei pizza sau a unui kebab pregătit cu atenție, sunt așteptați la restaurantul situat pe aleea pietonală din Fălticeni.

ȘTIRI