Accesări: 1274

Potrivit Prefecturii Suceava, în județ sunt, la nivelul zilei de astăzi, 4309 persoane în autoizolare la domiciliu și 420 de persoane în carantină instituționalizată. Până acum au ieșit din carantină 107 persoane.

Continuă verificările privind respectarea măsurii de autoizolare, locațiile de carantinare instituționalizată și respectarea interdicțiilor pe timpul Stării de Urgență de către societățile comerciale

La acțiunile organizate joi, 27 martie, au participat echipe mixte, formate din 294 de polițiști, 118 polițiști locali, 39 de militari din cadrul Ministerului Apărării Naționale și 36 de jandarmi.

Au fost verificate 3647 de persoane aflate în autoizolare sau carantină și au fost aplícate 141 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor privind circulația persoanelor cu o valoare total de 295.227 lei.

De asemenea, au fost întocmite 3 dosare penale, din care unul pentru zădărnicirea combaterii bolilor si doua dosare pentru infracțiuni economice în contextul activităților de prevenire și combatere a coronavirusului.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

ȘTIRI