Patru taximetriști pirați din Dolhasca, Preutești și Dolhești au rămas fără mașini. Polițiștii au dat amenzi maximeLocal

Patru taximetriști pirați din Dolhasca, Preutești și Dolhești au rămas fără mașini. Polițiștii au dat amenzi maxime

       Accesări: 2253

Controale reluate în traficul auto. Acțiunile Poliției Rutiere Fălticeni s-au intensificat pe linia transportului ilegal de persoane, fenomen care a luat amploare în ultima perioadă. Oamenii legii fac verificări în locuri unde taximetriștii pirați își desfășoară zilnic activitatea: zona blocului turn, la ieșirea spre Roman, pe strada Nicolae Beldiceanu (Biserica Sfântul Ilie), dar și pe strada Armatei.

Ultimele acțiuni au fost efectuate, recent, la ieșirea din municipiul Fălticeni spre Preutești.

Pentru a-i depista pe taximetriștii pirați, echipajele au acționat atât în cursul dimineții, cât și după-amiaza.

În urma verificărilor derulate, echipajele de poliție acționând preponderent în zona intersecției străzilor Republicii cu Armatei, săptămâna trecută au fost depistați patru conducători auto din Dolhasca, Preutești și Dolhești care efectuau curse de transport neautorizat de persoane.

Șoferii au fost sancționați de agenții de la rutieră, fiecare contravenient primind o amendă în valoare de 5.000 de lei.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Ca măsură suplimentară, mașinile acestora au fost indisponibilizate pentru șase luni.

Polițiștii au reținut, de asemenea, plăcuțele și certificatele de înmatriculare ale autoturismelor.

Acțiunile desfășurate în primele 10 luni ale acestui an, pe linia transportului ilegal de persoane, însumează peste 20 de șoferi sancționați cu amendă maximă și cu reținerea autovehiculelor.

ȘTIRI