Ottica Milano le oferă elevilor și studenților din Fălticeni consultații optice medicale gratuiteLocal

Ottica Milano le oferă elevilor și studenților din Fălticeni consultații optice medicale gratuite

       Accesări: 1555

Vești bune la debutul anului școlar. Ottica Milano vine în sprijinul elevilor și studenților din Fălticeni cu un demers binevenit, într-o perioadă când lecțiile se desfășoară tot mai mult pe internet. Specialiștii acestui magazin le oferă acestora consultații gratuite, chiar dacă nu intenționează să cumpere ochelari.

Ottica Milano încurajează folosirea unor ochelari cu lentile special create pentru utilizare în astfel de situații.

Utilizarea intensivă a tabletelor, telefoanelor mobile și computerelor conduce la o serie de riscuri asupra ochilor prin emisia radiațiilor de lumină albastră.

Ochelarii din această gamă, destinați pentru utilizarea în fața unui ecran, vă pot ajuta să vă simțiți mai relaxați, și oferă un confort total pe parcursul întregii zile.

Foarte important este faptul că acest model de ochelari care țin la distanță efectele nedorite ale luminii albastre emise de ecranele tabletelor, telefoanelor și laptopurilor, oferă și un câmp larg de vedere. Aceste lentile sunt optimizate pentru un câmp vizual cuprins între o jumătate de metru și patru metri.

Ochelari pentru calculator asigură un confort vizual sporit și posibilitatea de studiu într-un mod relaxat deoarece puteți privi fără efort pe timp îndelungat.

Ottica Milano este prezent pe piața locală din ianuarie 2020.

Al treilea magazin din România a fost deschis la Fălticeni, fiind și primul din regiunea Moldovei. Firma clujeană colaborează cu experți din domeniul opticii medicale din Italia și oferă produse ale unor mărci renumite.

Pot fi comandate comanda lentile aeriene de la Rodenstock, Interoptik, Zeiss, Tokay, Essilor, cât și lentile de contact de la Bausch Lomb, Cooper Vision și Ciba Vision.

Magazinul din Fălticeni, amplasat în spațiul fostului magazin Azim, pe strada Dogari la intersecția cu strada Republicii, oferă clienților libertatea de a alege din cele peste 500 de rame pentru ochelari de vedere, ochelari de soare și lentile de contact.

Orientat spre nevoile clientului, Ottica Milano lansează promoții lunare la toate produsele.

Foarte important este faptul că magazinul păstrează permanent promoția destinată elevilor, studenților și pensionarilor, care beneficiază de o reducere de 15% la ramă și lentile.

Un alt avantaj pentru clienții Ottica Milano îl reprezintă gratuitatea consultației optometrice, pe baza rețetei, dacă ochelarii sunt cumpărați din acest magazin.

Ochelarii de vedere încep de la 100 de lei, tarif ce cuprinde și costul consultației. Aceasta se face de către un specialist din Cluj-Napoca, pe baza unei programări.

Ottica Milano mizează pe calitatea serviciilor, prețuri atractive la gama de ochelari și lentile și o atmosferă prietenoasă pentru fiecare client.

ȘTIRI