Omul de afaceri Constantin Curic candidează din partea USR-Plus pentru funcția de primar al Comunei BuneștiAlegeri

Omul de afaceri Constantin Curic candidează din partea USR-Plus pentru funcția de primar al Comunei Bunești

       Accesări: 4139

Vor să conducă administrațiile locale din mediul rural. Nevoia de schimbare și dorința de a dezvolta localitățile natale sunt dezideratele care îi motivează pe tinerii antreprenori să intre în bătălia electorală, de la apropiatele alegeri locale, pentru funcțiile de primar. După liberalul Ionuț Andreica, care și-a anunțat oficial candidatura la Primăria Comunei Râșca, un alt om de afaceri din zona Fălticeni intră în cursa pentru câștigarea postului de edil șef.

Constantin Curic candidează din partea USR-Plus pentru funcția de primar al Comunei Bunești.

Are 29 de ani și este hotărât să schimbe modul în care se face administrație publică locală.

Buneștean get-beget, Constantin Curic crede cu tărie că totul pleacă de la buna gospodărire și de la modul cum un primar gestionează bugetul local.

Omul de afaceri spune că și în Comuna Bunești se pot face proiecte importante pentru comunitate și că el nu va sta cu mâinile în sân în speranța că vor apărea și oportunități, ci va lupta pentru atragerea de fonduri și investiții.

Codrin Benta

Cuvintele cheie ale candidatului USR-Plus la Primăria Comunei Bunești sunt implicare, corectitudine și dezvoltare.

Constantin Curic are un mesaj clar: nu candidează pentru funcție sau bani, ci pentru a schimba mersul lucrurilor în comuna natală.

„Nu candidez pentru pensie, funcție sau pentru bani, candidez pentru a schimba această comună și pentru a demonstra celor care spun „nu se poate, că se poate. Dacă ai voința și ești muncitor poți face multe.”, declară candidatul USR-Plus. „Vreau să avem o comună modernă, vreau să fiu eu mândru, în primul rând, de comuna mea, mândru de ce am făcut în această comună!”

Curic și-a creionat echipa cu care va pleca la drum atât în campania electorală și cu care speră să câștige alegerile locale.

Prin candidatura sa, el dă un semnal clar de schimbare acestei comune.

El își descrie colegii ca persoane active, tineri, oameni de bine care vor să așeze localitățile Bunești, Petia, Podeni și Uncești la loc de cinste printre satele românești.

Candidatul USR-Plus spune că este nevoie de multă muncă, de fonduri europene și guvernamentale pentru a schimba în bine comuna. Constantin Curic spune că se va lupta pentru finanțări și pentru implementarea unor proiecte importante.

„Alături de mine am o echipă tânără, oameni care vor să demonstreze că se poate. De aceea, am dat o șansă tinerilor care au rămas aici și vor să facă tot ce se poate pentru bunăstarea întregii comunități.”, a spus candidatul USR-Plus. „Totul pleacă de la vârf. Dacă este un primar bun, harnic, serios, gospodar, iar aparatul administrativ este orientat spre performanță, este imposibil să nu reușești ceea ce îți propui. Eu îmi iubesc comuna. Aici m-am născut și vreau să schimbăm situația de față nu de dragul schimbării, ci pentru localitatea noastră, pentru cei care au rămas acasă și vor un trai mai bun”.

Candidatul USR-Plus la funcția de primar al Comunei Bunești spune că administrația locală trebuie să fie una modernă, cu alte principii de lucru, concentrată pe eficiență, dezvoltare și comunicare.

Antreprenorul Constatin Curic urmează să-și prezinte proiectul comunitar, planurile privind investițiile și obiectivele propuse în următorii patru ani.

ȘTIRI