Polițiștii fălticeneni au primit 850 de petiții în cazul celor trei cățeluși călcați de mașina unei șoferițeLocal

Polițiștii fălticeneni au primit 850 de petiții în cazul celor trei cățeluși călcați de mașina unei șoferițe

       Accesări: 4019

Revoltate la culme pentru ceea ce s-a întâmplat. Numeroase persoane din județul Suceava au condamnat situația petrecută la jumătatea lunii iulie în Fălticeni, când o persoană aflată la volanul unui Volkswagen Golf a trecut cu mașina peste trei pui de câine. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere au fost publicate de stăpânii acestor patrupezi și, ulterior, de Asociaţia “Casa lui Patrocle”.

Înregistrarea a devenit virală pe conturile de socializare.

Agenți din cadrul Poliției Municipiului Fălticeni au văzut imaginile pe rețelele de socializare și s-au sesizat din oficiu. Aceștia au demarat cercetările în acest caz.

Autoturismul era condus de o femeie, deși inițial se afirmase că mașina era de un bărbat.

Fapta s-a întâmplat pe 16 iulie, pe o stradă cu trafic redus din Fălticeni.

Conducătorea auto a trecut cu mașina peste câțiva cățeluși aflați în stradă, în apropierea unor locuințe. Micuții patrupezi stăteau întinși la soare.

Doi dintre puii loviți au murit din cauza rănilor grave suferite.

Cazul a stârnit indignarea multor persoane din Fălticeni, dar și din alte localități care au cerut ca oamenii legii să nu treacă cu vederea incidentul. Aceștia au formulat cereri scrise, în acest sens, pentru clarificarea situației.

Nu mai puțin de 850 de petiții au fost trimise până astăzi Poliției Municipiului Fălticeni.

Oamenii legii au demarat cercetările, însă acestea sunt îngreunate de faptul că lucrătorii de poliție sunt obligați să răspundă acum fiecărei petiții în parte, procedură care prevede și întocmirea altor documente atașate acestor cereri scrise.

ȘTIRI