Noutate la centrele Alma Clinic din Fălticeni și Suceava. Consultații gratuite la cabinetele de Medicină InternăSănătate

Noutate la centrele Alma Clinic din Fălticeni și Suceava. Consultații gratuite la cabinetele de Medicină Internă

       Accesări: 6825

Noutate binevenită în portofoliul serviciilor de sănătate private. Centrele medicale Alma Clinic, din municipiile Fălticeni și Suceava, oferă de la 1 octombrie consultații fără plată la cabinetul de Medicină Internă. Pentru a beneficia de gratuitate, persoanele vor trebui să se prezinte cu biletul de trimitere de la medicul de familie.

Reprezentanții Alma Clinic și Casa de Asigurări de Sănătate au semnat contractul care permite realizarea examinărilor medicale fără plată.

Consultațiile sunt făcute de medicul specialist Laura Patrasc din Iași.

Programările se fac telefonic la numerele 0754.471.246 (Alma Clinic Fălticeni) fie la sediul clinicii de pe strada Ana Ipătescu nr.9A, respectiv 0752 701 700 (Alma Clinic Suceava) sau la sediul de pe strada Strada Vasile Alecsandri, Nr.8, Bl.3A, Parter, vizavi de Colegiul Național „Ștefan cel Mare”.

Consultații gratuite la șase cabinete

Este bine de știut faptul că, pe lângâ Medicină Internă, în oferta centrelor medicale Alma Clinic mai sunt consultații gratuite pe alte cinci specialități.

Este vorba despre Diabet, Psihiatrie, Endocrinologie, Psihologie și Dermato-venerologie.

Pentru a beneficia de consultații fără plată trebuie să vă prezentați cu biletul de trimitere de la medicul de familie. În cazul în care nu aveți un astfel de document medical, consultația este contracost.

Centrele de sănătate Alla Clinic se remarcă prin servicii medicale de nivel premium, facilitate de echipamentele ultraperformante și mijloacele avansate de tratament. La acestea se adaugă standardul de calitate al echipei medicale, condițiile ambientale și dotările de excepție.

Despre Alma Clinic

Activitatea medicală din cadrul clinicii din Fălticeni se desfășoară într-un sediu foarte modern, de aproximativ 1.000 mp, dispus pe patru nivele și organizat conform celor mai noi standarde în domeniu.
Investiția s-a concretizat prin echipamente medicale performante, dar și crearea unui ambient foarte plăcut, confortabil, primitor, în care pacienții să regăsească o șansă la sănătatea binemeritată.

Conceptul centrului medical din Suceava este concentrat într-un spațiu dispus pe un singur nivel, păstrând aceleași caracteristici ambientale și de modernism.

Politica Alma Clinic are la bază preocuparea continuă pentru îmbunătățirea portofoliului de servicii aflat la dispoziția pacienților, astfel încât li se oferă posibilitatea de a accesa cât mai facil serviciile medicale necesare.

„Ne bucură faptul că oamenii din zonă au primit cu încredere înființarea ALMA CLINIC și, totodată, că primim continuu aprecieri favorabile din rândurile pacienților noștri.”, explică farmacistul Alexandru Mitocaru, administrator Alma Clinic. „Nu este ușor să poți să construiești, să faci să funcționeze și să rămâi competitiv într-o piață atât de pretențioasă cum este piața serviciilor medicale. Suntem într-un dialog permanent cu pacienții, cu echipa medicală și, nu în ultimul rând, cu societatea civilă, pentru a satisface așteptările oamenilor.”

Pe lângă faptul că numărul de specialități medicale sunt extinse an de an, pentru sunt oferite consultații, tratament și intervenții, centrele medicale Alma Clinic țin pasul mereu cu progresele științifice și tehnologice din domeniul medical, investind mereu în aparatură de specialitate care să permită o examinare optimă și să asigure un diagnostic cât mai exact.

Toate aceste inițiative vin pe fondul recunoașterii și aprecierii din partea pacienților, încă din primul an de activitate al clinicii, pentru promptitudinea, profesionalismul și atenția cu care sunt tratați la Alma Clinic.

În cadrul clinicii, pacienții beneficiază de servicii medicale de nivel ridicat, servicii facilitate, pe lângă profesionalismul și calitatea umană a echipei medicale, și de echipamentele de ultimă generație cu care este dotată clinica, dar și de mijloacele avansate de tratament aplicate.

Printre dotările tehnice de excepție ale Alma Clinic se numără:
● Ecocardiograful Vivid S5 și ecograful Voluson E8 Expert, produse de General Electric Healthcare, lider mondial în domeniu;
● Set video-rino-laringoscop CMOS Karl Storz (unul dintre cei mai cunoscuți producători din domeniu);
● Sisteme performante Holter, care permit monitorizarea ambulatorie a tensiunii arteriale și a activității electrice a inimii, test de efort de tip CARDIAX, echipamentele fiind validate de către British Hypertension Society și Asociația Internațională pentru Instrumente Medicale;
● Sală de recuperare medicală și kinetoterapie, utilată cu echipamente de ultimă generație;
● Electrocardiograf;
● Electrocauter;
● Spirometru;
● Audiometru de tiraj;
● Defibrilator;
● Dermatoscop Heine Delta 20 și Delta 20 plus.

ȘTIRI