Noi succese ale sportivilor din Fălticeni. Șase medalii au fost obținute la Campionatul Național de Qwan Ki DoSport

Noi succese ale sportivilor din Fălticeni. Șase medalii au fost obținute la Campionatul Național de Qwan Ki Do

       Accesări: 1129

Noi performanțe frumoase intră în albumul succeselor din sportul local. Palmaresul Clubului Kim Long Dao din Fălticeni s-a îmbogățit cu șase medalii, după participarea la Campionatul Național de Qwan KI Do. Competiția s-a desfășurat timp de două zile, sâmbătă și duminică, în localitatea băcăuană Comănești.

Clubul fălticenean, antrenat de Marius Maxim, centură neagră – trei dang, a participat cu 10 sportivi, opt juniori și doi seniori.

Ștefan Apopii este singurul component al clubului care a obținut medalia de aur în proba de tehnică individuală (Thao Lo).

Un rezultat deosebit au reușit Ana Cervinski și Ioan Hlihor în proba de tehnică pe echipe (Song Luyen).

Patru medalii de brinz au revenit sportivilor Ioana Maxim în proba de tehnică individuală, Veronica Pădurariu în proba de luptă, Andrei Bernaschi în proba de tehnică individuală și, din nou, Ștefan Apopei în proba de luptă.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Competiția s-a desfășurat la nivel tehnic, pe linia de arme tradiționale.

Antrenorul Marius Maxim s-a declarat mulțumit de rezultate, ținând cont de faptul că s-au întors de la concurs cu un titlu național, de numărul ridicat de participanți și nivelul tehnic al competiției.

El a precizat faptul pregătirea pe segmentul de tehnică va continua și speră ca experiența acumulată în acest an să fie fructificată anul viitor.

În cadrul Campionatului Național de Qwan Ki Do au participat 240 sportivi de la 26 de cluburi din țară. Din județul Suceava s-au prezentat 42 de sportivi, de la cinci cluburi din Fălticeni, Suceava, Rădăuți și Marginea.

ȘTIRI