Cauți pantofi la modă? Descoperă cele mai interesante tendințe ale sezonului! Care sunt modelele în vogăDiverse

Cauți pantofi la modă? Descoperă cele mai interesante tendințe ale sezonului! Care sunt modelele în vogă

       Accesări: 343

Să găsești cele mai potrivite modele de pantofi pentru a înfrunta frigul și ploaia, dar și pentru a fi cea mai stilată, poate să fie o adevărată provocare. Cizme, botine, pantofi tip babies, adidași sau chiar sneakerși, chiar ai de unde alege pentru ca picioarele tale să stea la cald cu stil. Accesorii de modă indispensabile, pantofii sunt preferații iubitoarelor de modă din lumea întreagă.

Adoră să le colecționeze, chiar dacă au deja foarte multe în colecția personală.

Și chiar dacă pantofii de vară au mereu succes și pantofii care se pot purta pe timp de iarnă, precum cizme UGG, sunt modele care te ajută să înfrunți cu stil vremea urâtă de afară.

Pantofi la modă în sezonul toamnă – iarnă 2022/2023. Care sunt tendințele de adoptat?

Ce trebuie să porți în acest nou sezon pentru a fi în topul tendințelor și pentru a fi cea mai confortabilă în același timp? Nu intra în panică.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Chiar vei avea de unde alege. Botinele iernii vor avea o mulțime de modele: sunt cu imprimeu piton, pentru cea mai frumoasă latură, rock and roll, sunt din piele întoarsă bej, pentru cea mai frumoasă latură boemă și cele lăcuite pentru o latură mai elegantă și mai retro.

Valorile sigure în ceea ce privește pantofii sau cizmele vor reveni și ele în forță, pielea fiind și ea un material foarte în vogă în acest nou sezon.

Dar vei putea miza și pe unele nuanțe mai inedite precum albastru care va veni cu un plus de originalitate pentru hainele Vagabond, precum o pereche de blugi evazați sau un costum mai cool sau mai elegant.

Atunci când vrei să ai cel mai frumos aspect vintage, va trebui să mizezi pe pantofii tip babies.

Sunt pantofi emblematici ai anilor 60 care vor pune cel mai bine în valoare silueta oricui. Se pot purta foarte bine atât alături de o fustă pentru cel mai frumos look de școlăriță, cât și alături de o pereche de blugi.

Care sunt modelele de cizme în vogă pentru acest sezon?

Cea mai forte tendință a sezonului- cizmele care ne duc cu gândul la cowboy. Cizmele tip santiags au o altură emblematică și vor pune cel mai bine în valoare, fără efort, o ținută mai casual. Se pot purta cu o pereche de blugi și cea mai frumoasă bluză, dar se pot purta și cu o rochie, de ce nu.

Cizmele cu vârf mai pătrat sunt și ele cele mai în vogă în acest nou sezon. Din piele, lăcuite sau cu efect de vinil vor încânta fără doar și poate toate iubitoarele de modă.

Pentru cea mai frumoasă latură retro, poți alege modele în nuanțe de alb sau de roșu pentru un plus de originalitate pentru orice look.

Mocasinii sunt alte modele de pantofi foarte în vogă.

Sunt confortabili și eleganți și se pot purta atât cu un costum mai elegant, cât și cu o pereche de blugi. Să nu uităm nici de verișorii lor, pantofii tip derby, mereu indispensabili din garderobă la fel ca și cei pe care poți găsi aici New Balance pe answear.ro.   

Cizmele obișnuite ale iernii, cele peste genunchi, dar și minunatele cizme îmblănite UGG, revin și ele în forță, la fel ca în fiecare sezon.

Indiferent de modelul ales, atunci când vrei să fii cea mai trendy, alege modele înalte și pe cât posibil, cu platformă.

ȘTIRI