Ninsori ușoare și carosabil umed în judeţul SuceavaActualitate

Ninsori ușoare și carosabil umed în judeţul Suceava

       Accesări: 181

Circulația rutieră pe drumurile din judeţul Suceava este asigurată, fără evenimente cauzate de starea vremii sau a carosabilului.

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Suceava, pe toate sectoarele de drum național din administrarea Secţiei de Drumuri Naţionale (SDN) Câmpulung se circulă normal, pe un carosabil umed cu porțiuni uscate.

Se înregistrează ninsori slabe în zonele înalte din pasul Tihuţa și Mestecăniş. S-a acționat pentru prevenirea formării poleiului pe toate sectoarele de drum național din administrare. Stocul de sare este 4360 tone și nisip 360 tone. Se va acționa cu 33 utilaje închiriate și 5 utilaje proprii.

SDN Suceava a informat că până în prezent pe sectoarele de drum național din administrare s-a acționat cu 35 de autovehicule și utilaje proprii/închiriate și s-au răspândit 81 tone sare. Toate drumurile naţionale sunt în acest moment la negru.

Direcția Județeană de Drumuri și Poduri Suceava a informat că pentru prevenirea si combaterea poleiului, pe sectoarele de drum din administrare, s-a intervenit cu 21 utilaje și s-au împrăștiat 176 tone de material antiderapant. Carosabilul este umed, pe alocuri cu polei. Temperaturile sunt cuprinse între -3 grade și -7 grade în zona de munte.

Mahanu Design

ȘTIRI