Moș Crăciun s-a întors cu sacul plin! 800 de copii din Fălticeni au primit daruri dulci, zâmbete și îmbrățișăriLocal

Moș Crăciun s-a întors cu sacul plin! 800 de copii din Fălticeni au primit daruri dulci, zâmbete și îmbrățișări

       Accesări: 841

L-au așteptat cu nerăbdare un an întreg. Cei mai mici cetățeni ai urbei s-au întâlnit cu Moș Crăciun în ”Orășelul copiilor” amenajat în fața sediului autorității locale din Fălticeni. Bătrânul cu barbă deasă și haine roșii și-a făcut apariția, ca și în anii din urmă, în ziua de Ajun.

800 de cadouri au fost împărțite copiilor de toate vârstele.

Micuții au venit însoțiți de părinți, bunici sau frați și surori mai mari. Nerăbdători să-l vadă pe Moș Crăciun, copiii au primit bucuroși darurile dulci.

”Este un eveniment devenit tradiție, aici, la Fălticeni. Moș Crăciun a venit pentru toți copiii. A fost punctual și și-a făcut apariția.”, ne-a declarat primarul Cătălin Coman. ”Ne bucurăm că am putut face fericiți copiii din Municipiul Fălticeni. Cu ajutorul lui Moș Crăciun am oferit 800 de cadouri. Copilașii au fost nerăbdători să vină aici, în fața Primăriei, pentru a se întâlni cu Moș Crăciun.”

Cei mai timizi copii au fost îmbrățișați, iar emoțiile le-au trecut mai ales că moșul le-a și zâmbit.

Părinții nu au ratat momentul de a-și fotografia micuții alături de Moș Crăciun, o amintire care va ajunge în albumul de familie.

Primarul Cătălin Coman și personalul administrației locale au fost cei care i-au dat o mână de ajutor lui Moș Crăciun.

Autoritățile au avut grijă ca totul să se desfășoare în ordine, astfel că totul s-a desfășurat sub supravegherea și coordonarea lucrătorilor de la Poliția Locală și Jandarmerie.

Pentru a evita îmbulzeala au fost montate garduri metalice.

Până la sosirea lui Moș Crăciun, în zilele premergătoare sărbătorii, alți copii au colindat la Primărie au primit daruri.

ȘTIRI