Mit Mob va aduce la Fălticeni noua colecție de uși de interior. Produse rafinate, accesibile și moderneActualitate

Mit Mob va aduce la Fălticeni noua colecție de uși de interior. Produse rafinate, accesibile și moderne

       Accesări: 2079

Produse deosebite la prețuri accesibile. Cea mai nouă colecție de uși de interior va sosi în curând la magazinul Mit Mob din Fălticeni. Clienții le vor putea achiziționa începând de săptămâna viitoare, pe bază de comandă, direct din magazin.

Ușile din această colecție îmbină funcția decorativă cu cea practică.

Acestea se remarcă prin calitate deosebită la nivelul finisajelor, având un aspect modern, simplu și rafinat ce permite amenajarea interioarelor în stiluri diverse.

Ușile de interior sunt realizate din MDF, un material rezistent cu o largă aplicabilitate în industria mobilei. Este realizat dintr-o gama larga de fibre de lemn, compoziția acestuia fiind 100% ecologică.

Câteva dintre aceste modele deosebite de uși interioare vor putea fi admirate în spațiul expozițional al magazinului situat în cartierul Tâmpești, pe strada Plutonier Ghiniță, între fabrica Alevia și Romfour Service.

Pe lângă noua gamă amintită, Mit Mob oferă sute de modele de canapele, paturi, colțare, mese și scaune pentru bucătării, dulapuri, mobilier pentru dormitoare și sufragerii.

Clienții pot alege nu numai produsele expuse în magazin, ci și orice exemplar din cataloagele de specialitate. Plate se poate și în rate pentru cei care dețin cardul Star BT (Banca Transilvania).

Magazinul Mit Mob din Fălticeni este deschis zilnic, de luni până sâmbătă. Pentru informații și comenzi este disponibil numărul de telefon 0743 382 683.

ȘTIRI