Accesări: 2013

Alegătorii au decis cine sunt cei care îi vor reprezenta în următorii patru ani. Scrutinul din 27 septembrie înseamnă continuitate pentru unii candidați, iar pentru alții un capitol cu totul nou. Zona Fălticeni are 21 de primari, 18 în mediul rural, 3 în mediul urban.

Mulți dintre aceștia au decis să mulțumească electoratului pentru exercitarea dreptului la vot și au bifat reușita de duminică trecută.

Aceștia au transmis gândurile lor pe conturile personale de socializare fie pe cele de comunitate.

Edilii, care au primit girul comunităților locale pentru perioada 2020-2024, au ales fie mesaje simple, fie cu un conținut ușor emoțional, fie s-au rezumat la cifrele scrutinului și la cuvintele cheie din timpul campaniei electorale.

Primarii din Boroaia, Râșca, Bogdănești, Dolhasca, Vadu Moldovei, Horodniceni, Cornu Luncii, Rădășeni și Dolhești sunt printre cei care au ținut să facă publice mesajele lor, după rezultatul din 27 septembrie 2020.

Alma Clinic

Vasile Berariu (PSD) – Primarul Comunei Boroaia

Vreau să mulțumesc din suflet tuturor boroienilor pentru încrederea pe care mi-au acordat-o. Fiecare vot mă obligă la multă responsabilitate, demnitate și respect.

La patru ani se măsoară timpul în fapte și asta contează. În unitate stă forța, o forță care îmi dă energie să muncesc pentru comuna noastră, pentru ca boroienii să fie convinși că votul fiecăruia contează.

Dincolo de partide, de funcții, de lupte electorale, cel mai mult contează Boroaia.

Mă înclin, cu respect !

Primar Vasile Berariu

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Ionuț Andreica (PNL) – Primarul Comunei Rîșca

Dragi cetăteni,

Astăzi, mă simt „cel mai iubit dintre pământeni”! Nu aș fi putut avea acest sentiment dacă nu mi-ați fi fost alături în această campanie atât de agresivă.

Toată dragostea pe care mi-ați oferit-o prin votul dvs., am să v-o întorc tot prin dragoste și recunoștință!

Împreună vom face ca această comună să înflorească și peste dânsa să se așeze pacea și bunăstarea.

Mulțumesc pe această cale tuturor cetățenilor din comuna Râșca și nu în ultimul rând domnilor consilieri care au luptat cu trupul și cu sufletul să ajungem în această fază, în care putem da curs proiectelor noastre de viitor, pentru o comună atât de frumoasă și de bogată.

Mulțumesc Bunului Dumnezeu că a îngăduit să mă nasc într-o comunitate de oameni cu suflet curat, care au vazut în mine o speranța pentru un trai mai bun!

Primar Ionuț Andreica

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Cristian Sopon (PSD) – Primarul Comunei Bogdănești

Dragi cetățeni,

Vă mulțumesc pentru seriozitatea și demnitatea de care ați dat dovadă prin mobilizarea și prin prezența în număr foarte mare la vot.

Sunt deosebit de onorat să fiu primul în rândul opțiunilor dumneavoastră și promit că nu vă voi dezamăgi. Fără încurajările, susținerea și votul dumneavoastră, efortul echipei PSD Bogdănești, ar fi fost în zadar.

Greul de acum începe, să purcedem la treabă și împreună să transformăm acest loc minunat într-o comună așa ne-o dorim cu toții.

Totodată, vreau să vă transmit faptul că voi fi primarul tuturor oamenilor din comună, atât al celor care m-au votat, cât și al celor care au oferit votul altor candidați.

Vă mulțumesc din suflet pentru suportul oferit!

Primar Cristian Sopon

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Neculai Florea (PNL) – Primarul Comunei Horodniceni

Dragi cetățeni,

Vă mulțumesc pentru implicarea și simțul civic de care ați dat dovadă duminica, 27 septembrie, prin exercitarea votului, fiind lideri în județ ca și prezență la vot. S-a dovedit că denigrările, răutatea, dezinformările și dezbinarea nu au avut succesul dorit de către cei ce le-au propagat!

S-a votat continuitatea, astfel că am obținut 1.086 voturi (58,8%), câștigand la o diferență de 432 de voturi. Avem majoritatea și in Consiliul Local, după cum urmează: PNL – 8 consilieri, PSD – 4 consilieri, PMP – 1 consilier.

Așadar, dezvoltarea și continuitatea in comuna noastră sunt asigurate din toate punctele de vedere, având de partea noastră și Consiliul Județean Suceava, și, după cum arată votul de la alegerile locale, suntem siguri ca victoria va fi a noastră și la alegerile din 6 Decembrie 2020!

Primar Neculai Florea

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Gheorghe Fron (PSD) – Primarul Comunei Cornu Luncii

Dragi cetățeni,

Vă mulţumim pentru votul de încredere acordat, pentru continuarea modernizării şi dezvoltării comunei Cornu Luncii.

O victorie categorică cu 80,5 %, ce încununează rodul muncii de opt ani de zile pentru modernizarea satului românesc.

Vă asigurăm că vom realiza tot ce am promis!

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Isachi Decebal (PNL) – Primarul Orașului Dolhasca

Poporul are întotdeauna dreptate!

De data aceasta, decizia sa e că Decebal Isachi rămâne pentru încă 4 ani primar al orașului Dolhasca!

Victoria însă nu e a lui Decebal Isachi. Victoria e a echipei PNL și a colegilor din Primăria Dolhasca alături de care am muncit în ultimii 4 ani. E o victorie a bunului-simț, a muncii bine făcute și a implicării totale pentru a dezvolta comunitatea noastră.

Sunt fericit? Da, sunt, mai ales că vecinii, prietenii, colegii, cunoștințele, bunicii mi-au acordat încrederea lor că sunt pe drumul cel bun.

Împreună vom dezvolta în continuare Dolhasca!

Vă mulțumesc tuturor pentru susținere!

Deschidem o șampanie virtuală și pentru cei care acum muncesc peste hotare, dar sunt cu sufletul alături de Dolhasca! Vă așteptăm acasă!

Primar Decebal Isachi

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Bogdan Amariei (PSD) – Primarul Comunei Vadu Moldovei

Dragi cetățeni,

Pentru mine şi colegii mei,ziua de 27 septembrie a fost un examen. În primul rând vă mulţumesc pentru susţinerea dumneavoastră in număr atât de mare.Mi-aţi încredinţat primul mandat de primar şi vă mărturisec că sunt deosebit de onorat.În egală masură votul dumneavoastră reprezintă încrederea care îmi este oferită de comunitatea noastră,care are mari aşteptări.

Avem multe de făcut pentru comunitatea noastră. Avem planuri, idei dar mai ales dorinţa de a schimba lucrurile în bine.

Totodată vreau să mulţumesc şi echipei de consilieri, echipei de campanie, voluntarilor, colaboratorilor şi tuturor celor implicaţi.

Contează viitorul. Trebuie să confirm această încredere. Vă asigur că nu vă voi dezamăgi!

Primar Bogdan Amariei

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Neculai Perju (PNL) – Primarul Comunei Rădășeni

Stimați alegători,

Dvs. vă mulțumesc, în primul rând, pentru că v-ați exercitat corect un drept pentru care s-a murit pe străzi, în urmă cu mai bine de 30 de ani; un drept pe care tinerii și mai puțin tinerii, plecați la muncă în străinătate, și-ar fi dorit mult să și-l exercite!

Iată că i-ați reprezentat cu cinste la urna de vot. Pentru că ieri, la Rădășeni, s-a depășit procentul de participare înregistrat atât la județ, cât și în țară!

În plus, şi datorită voturilor obţinute la Rădăşeni, echipa liberală de la judeţ, condusă de preşedintele Gheorghe Flutur, a obţinut majoritatea în Consiliul Judeţean Suceava, doi candidaţi din zona Fălticeni urmând a primi mandatele de consilier judeţean: Vasile Tofan şi Tudor Titianu. Vă felicit, pentru sprijinul pe care, în acest fel, l-aţi dat comunei!

Vă felicit pentru că ați răspuns îndemnului pe care vi l-am adresat și mi-ați acordat acest al treilea mandat de șef al administrației unei comune la care ținem cu toții, și pe care o vrem, din nou, cea mai frumoasă din Moldova.

Colegilor de partid de pe lista de consilieri, dar și celorlalți liberali și simpatizanți ai noștri le transmit toată aprecierea mea pentru modul în care au promovat, în campanie, proiectele comunei.
Aceleaşi felicitări le merită echipa de la Primărie, fără de care n-aş fi avut atâtea realizări, în Rădăşeni, Lămăşeni şi Pocoleni, pe care să vi le prezint înainte de alegeri, ca să contrabalansez promisiunile.

Suntem alături, într-o zi importantă, care poate însemna începutul unei guvernări liberale de cel puțin 4 ani, cu consecinţa deschiderii către Europa și accesului la fonduri europene. Aşa că nu bine se vor încheia șantierele în localitate, că vom începe altele.

Mulțumesc familiilor noastre, care au traversat toate emoțiile unei campanii electorale! Și, nu în ultimul rând, mulțumesc contracandidaților noștri, ale căror proiecte, unele dintre ele, sunt și vor deveni și ale noastre!

Așadar, continuăm împreună, pentru Rădășeni, sub cele mai bune auspicii, datorită votului dvs. bine orientat!

Primar Perju Neculai

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Cristinel Bărculescu (PSD) – Primarul Comunei Dolhești

Dragi dolheșteni,

În urma votului dumneavoastră de duminică am obținut 86% din sufragii și un număr de 10 consilieri din cei 13 ai Consiliului Local.

Acest rezultat mă onorează și în același timp mă motivează și mă obligă să duc la bun sfârșit proiectele începute și să pornesc altele noi la fel de importante pentru dezvoltarea comunității noastre.

Vă mulțumesc tuturor pentru încredere și sprijin, pentru felicitări și încurajări și pentru prietenia și dragostea voastră.

Dolheștiul a ales, iar decizia oamenilor la vot este incontestabilă!

Vă iubesc și vă respect și vă asigur că mă voi dedica, cu toată ființa mea, Dolheștiului și dolheștenilor mei minunați.

Primar Cristinel Bărculescu

ȘTIRI