Canotorii de la CSS „Nicu Gane” Fălticeni au obținut două titluri naționale la Campionatul Național de la Iași. Alte două finale cu sportivi sunt programate vineriSport

Canotorii de la CSS „Nicu Gane” Fălticeni au obținut două titluri naționale la Campionatul Național de la Iași. Alte două finale cu sportivi sunt programate vineri

       Accesări: 1384

Noi performanțe ale canotorilor din Fălticeni.

Vești foarte bune au venit de la Campionatul Național de Juniori.

Competiția se desfășoară la Baza Nautică “Dorobanț” din Iași, în perioada 30 septembrie – 3 octombrie 2020.

Delegația secției de canotaj CSS “Nicu Gane” Fălticeni, formată din 12 sportivi, sub coordonarea antrenorului Vasile Avrămia, a obținut astăzi două titluri naționale.

Prima medalie a fost obținută de echipajul format din Cantoriu Irina Iuliana și Gușă Șhara  Ștefania, în proba de dublu vâsle fete – junioare III.

Codrin Benta

În jurul orei 18.00 a fost programată finala probei la simplu juniori – categorie ușoară.

Aparaschivei Ilie Lucian s-a ridicat la nivelul așteptărilor antrenorului Vasile Avrămia. Lucian a câștigat finala, aducând a doua medalie a zilei pentru CSS „Nicu Gane” Fălticeni.

Canotorii din Fălticeni sunt calificați și în alte două finale, programate în cursul zilei de vineri, 2 octombrie.  

Aparachivei Ilie Lucian și Nițan Alexandru vor lua startul în finala probei de dublu vâsle juniori I.

De asemenea, în finala probei simplu juniori II va fi prezent Tașcă Alexandru Sebastian.

Merită să menționăm și câteva rezultate de palmares pentru delegația din Fălticeni: echipajul format din Vasilache Ioana Andreea  și Anisiei Andreea Natalia s-a clasat pe locul 6 în Finala A a probei de dublu junioare II, iar Ciurariu Alexandra Elena s-a clasat pe primul loc în Finala B a probei de simplu junioare 2 (locul 7 la general).

Vineri, la startul Finalei B a probei de dublu juniori II se va afla și echipajul format din Vasilache Andrei Iulian și Ciurariu Alexandru Neculai.

Foto – Federația Română de Canotaj

ȘTIRI