Raportările zilnice de noi infectări sunt în scădere. Doar 85 de suceveni au fost declarați vindecațiActualitate

Raportările zilnice de noi infectări sunt în scădere. Doar 85 de suceveni au fost declarați vindecați

       Accesări: 2539

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, de la debutul crizei medicale, în județul Suceava au fost confirmate 1736 de cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus. În aceeași perioadă și-au pierdut viața 83 de persoane.

Au fost externate din spital 448 de persoane și au fost declarate vindecate 85 de persoane.

La nivelul zilei de miercuri, 15 aprilie, erau în autoizolare la domiciliu 2058 de persoane, iar în carantină instituționalizată 1056 de persoane.

Până la această dată au ieșit din autoizolare 10070 de persoane iar din carantină instituționalizată 755 de persoane.

În ultimele 24 de ore, în județul Suceava, echipe mixte formate din polițiști, polițiști locali, cadre MApN și jandarmi au verificat 2244 de persoane aflate în autoizolare și/ sau carantină privind respectarea regimului de autoizolare la domiciliu și/ sau carantinare și 68 de societăți comerciale pentru impunerea interdicțiilor pe timpul Stării de Urgență.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Pentru nerespectarea prevederilor Ordonanței Militare privind circulația persoanelor au fost aplicate 98 de sancțiuni contravenționale, în valoare cumulată de 188.500 lei.

Totodată, au fost întocmite trei dosare penale din care unul pentru zădărnicirea combaterii bolilor și două pentru infracțiuni de fals.

ȘTIRI