Accesări: 6374

Îi păstrează vie amintirea colegei lor. Cadrele Școlii de Subofițeri Jandarmi din Fălticeni nu au uitat-o pe Irina Airinei, unul dintre cei mai iubiți oameni ai unității de pregătire, care a sfârșit tragic. Acum un an, pe 14 noiembrie 2018, timpul vieții se oprea pentru fostul purtător de cuvânt.

Maiorul Irina Airinei și-a pierdut viața în urma unui grav accident rutier produs în municipiul Suceava. A murit la scurt timp, după ce un automobil a lovit-o în plin.

Irina se afla în concediu de creștere al copilului și urma să revină în serviciul activ peste trei luni.

Tragedia s-a produs pe trecerea de pietoni, ofițerul de jandarmi fiind proiectat prin aer, la peste 20 de metri distanță de locul accidentului.

Irina nu era singură. Își plimba fetița de 2 ani, devenită victimă în același cumplit incident.

Din fericire, copilul și-a revenit după zile în șir de spitalizare și îndelungi speranțe.

Joi, la un an de tragica întâmplare, colegii au pomenit-o în rugăciune alături de familia ei și preotul militar Cătălin Simion. Slujba a fost oficiată în biserica Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril, din incinta școlii de jandarmi.

Cu inimile frânte, la fel ca acum un an, rudele și cadrele Școlii de Subofițeri Jandarmi din Fălticeni, au purtat-o pe Irina Airinei în gândurile lor, un om cu un destin frânt prea devreme și o colegă dragă pe care nu o vor uita niciodată.

ȘTIRI