Colegii și elevii jandarmi de la Fălticeni au venit la locul tragediei. Altar de flori și lumină pentru Irina AirineiActualitate

Colegii și elevii jandarmi de la Fălticeni au venit la locul tragediei. Altar de flori și lumină pentru Irina Airinei

       Accesări: 3006

Lacrimi, tristețe și suspine pentru un coleg, profesor și cadru militar. Colegii și elevii Școlii de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” din Fălticeni au comemorat-o pe Irina Airinei, fostul purtător de cuvânt al instituției care, la 40 ani, și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic. Un gest de prețuire și amintire pioasă pe care jandarmii l-au adus unui om și unei mame deosebite.

Ofițerul de jandarmi Irina Airinei a murit miercuri, după ce a fost lovită în plin de un Audi A8 condus nebunește de un șofer sucevean în vârstă de 26 de ani, din Mitocu Dragomirnei.

Un destin frânt și o familie care pierde un stâlp și o inimă din cauza inconștienței unui vitezoman.

Ea se afla pe trecerea de pietoni din faţa Palatului de Justiţie din Suceava, în timp ce îşi plimba într-un căruţ copilașul în vârstă de un an şi şase luni. Fetița se află în stare gravă.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

La locul accidentului au venit reprezentanți părinții Irinei, rude, prieteni și apropiați, reprezentanți ai Inspectoratului Județean de Jandarmi Suceava și prefectul Mirela Adomnicăi.

Jandarmii au creat un mic altar de flori și lumină pe locul unde Irina s-a prăbușit, după ce limuzina condusă de un vitezoman a proiectat-o peste 25 de metri în aer.

Soțul Irinei, sublocotenentul Victor Maniliuc, le-a mulțumit colegilor de serviciu pentru gestul lor și le-a vorbit și despre starea de sănătate a fetiței.

Jandarmii au fost însoțiți de un preotul militar Cătălin Simion. Părintele, de la Biserica din incinta școlii de jandarmi Fălticeni, a oficiat slujba de pomenire, îndemnând-i pe cei prezenți să se roage pentru ofițerul care și-a pierdut viața.

Colegii și prietenii au spus că Irina Airinei va rămâne mereu în sufletele lor ca un om zâmbitor, optimist, plin de viață, un coleg care i-a părăsit mult prea devreme. Slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă la Cimitirul Pacea din Suceava.

ȘTIRI