Infrastructura rutieră se înnoiește în comuna Rădășeni. Lucrări de asfaltare încheiate pe Drumul Județean 209 MRural

Infrastructura rutieră se înnoiește în comuna Rădășeni. Lucrări de asfaltare încheiate pe Drumul Județean 209 M

       Accesări: 1290

Vremea caldă din această toamnă dă undă verde altor proiectelor de modernizare. Mai multe investiții sunt derulate în zona Fălticeni, pe segmentul de infrastructură. Una dintre acestea tocmai s-a încheiat în comuna Rădășeni.

Este vorba de un tronson al Drumului Județean 209 M.

Trei kilometri au fost asfaltați pe șoseaua ce leagă localitățile Rădășeni și Lămășeni, de la Fântâna Eroilor și până la Căminul Cultural.

Lucrările au fost realizate de firma suceveană Calcarul, investiția aparținând în totalitate CJ Suceava.

Înainte de turnarea covorului asfaltic s-au desfășurat etapele premergătoare, printre care și decaparea unor porțiuni din carosabil.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Drumarii au pus două straturi de asfalt, grosier și fin.

Edilul Neculai Perju s-a declarat foarte mulțumit de calitatea lucrărilor, de promptitudinea și seriozitatea prestatorului, activitățile din șantier fiind încheiate după trei zile.

Infrastructura rutieră se înnoiește în comuna Rădășeni, anterior acestei investiții fiind modernizați opt kilometri de drum pe fonduri guvernamentale și alți doi kilometri de drum comunal ce fac legătura cu DN 2E.

Primarul Neculai Perju i-a mulțumit șefului administrației județene, Gheorghe Flutur, pentru alocarea fondurilor necesare desfășurării proiectului de modernizare.

Pe linie de infrastructură urmează construirea unui pod în satul Rădășeni.

În ceea ce privește celelalte proiecte, edilul Neculai Perju spune că luna aceasta va fi inaugurat Căminul Cultural din Lămășeni.

Alte două proiecte majore sunt pe agenda investițiilor, rețeaua de gaz metan și extinderea rețelei de apă și canalizare cu 13 kilometri în satele Rădășeni și Lămășeni, ambele finanțate cu fonduri prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

ȘTIRI