Incident rutier în Fălticeni. Un autoturism scăpat de sub control s-a oprit în șanțul pentru colectarea apei pluvialeLocal

Incident rutier în Fălticeni. Un autoturism scăpat de sub control s-a oprit în șanțul pentru colectarea apei pluviale

       Accesări: 10033

Incident pe timp de noapte. Un autoturism Volkswagen Passat a părăsit partea carosabilă și s-a oprit într-un șanț pentru colectarea apei pluviale. Mașina, condusă de un șofer din comuna Fântâna Mare, se deplasa pe Bulevardul 2 Grăniceri, pe podul viaduct, spre localitatea Spătărești.

Oamenii legii spun că pe fondul carosabilului alunecos, șoferul a pierdut controlul mașinii, în timpul acționării sistemului de frânare, după care autoturismul a intrat în derapaj, nemaiputând fi controlat.

Vehiculul a intrat pe spațiul verde al unui scuar, după care a lovit bordurile sensului giratoriu, aflat la ieșirea din Fălticeni spre Roman, și-a continuat deplasarea pe carosabil, a trecut peste un trotuar, după care a picat în șanțul aflat în zona magazinului Lidl.

Incidentul s-a petrecut la ora 2 noaptea, în ziua de 30 noiembrie.

Bărbatul, în vârstă de 29 ani, din satul Spătărești, era singur în mașină.

Codrin Benta

Agenții Poliției Rutiere Fălticeni l-au testat cu etilometrul, rezultatul fiind negativ.

Din fericire, conducătorul auto a scăpat teafăr, iar incidentul nu s-a soldat cu alte victime. Oamenii legii spun că în urma verificărilor au constatat că mașina are RCA și Inspecția Tehnică Periodică.

Polițiștii l-au amendat pe șofer cu suma de 870 de lei.

ȘTIRI