Dosar penal la regimul rutier. Un șofer din Preutești circula cu permisul suspendat și cu număr fals la semiremorcăRural

Dosar penal la regimul rutier. Un șofer din Preutești circula cu permisul suspendat și cu număr fals la semiremorcă

       Accesări: 1086

Dosare penale la regimul rutier vin pe bandă rulantă. Abaterile săvârșite de șoferii domiciliați în zonă Fălticeni sunt tot mai multe și diverse. Un caz recent este cel al unui conducător auto din comuna Preutești, care și-a încheiat șofatul cu o vizită la poliție.

Totul a pornit de la sesizarea adresată Poliției orașului Dolhasca.

Oamenii legii au fost informați că un camion circulă pe raza localității cu numere de înmatriculare false.

S-a întâmplat vineri, 2 decembrie, în jurul orei 18.30, când agenții au început să desfășoare verificări pentru identificarea mașinii și a conducătorului auto.

În urma cercetărilor desfășurate în zonă, agenții au depistat pe strada Florișteni, un autotractor care tracta o semiremorcă basculabilă.

Vehiculul era condus de un șofer, în vârstă de 48 de ani, din comuna Preutești.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției, unde s-a constatat că acesta figurează cu dreptul de a conduce pe drumurile publice suspendat.

Cu ocazia acelorași verificări s-a stabilit și faptul că numărul semiremorcii este fals, iar semiremorca nu deține serie de șasiu.

Polițiștii au întocmit dosar penal privind infracțiunea de „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” și „conducere fără permis”.

ȘTIRI