Incendiu într-un apartament din municipiul  Fălticeni. Locatarii blocului s-au autoevacuat. Au intervenit echipaje ale Pompierilor, Ambulanței și Poliției LocaleLocal

Incendiu într-un apartament din municipiul Fălticeni. Locatarii blocului s-au autoevacuat. Au intervenit echipaje ale Pompierilor, Ambulanței și Poliției Locale

       Accesări: 5267

Eveniment nedorit într-o locuință. Un incendiu s-a declanșat miercuri seara, ora 19, într-un apartament din municipiul Fălticeni. Acesta este localizat pe strada Nicolae Beldiceanu (zona Pieței Agroalimentare).

La fața locului au fost prezente echipele de intervenție.

Pompierii militari ai Detașamentului Fălticeni au fost solicitați în ajutor.

Ei au intervenit cu două autospeciale de stingere, fiind sprijiniți de un echipaj Ambulanței Fălticeni.

La sosirea acestora incendiul se manifesta în interiorul unui apartament dintr-un bloc de locuințe, pe o suprafață de aproximativ 40 de metri pătrați, cu posibilități de propagare la mansarda blocului.

Incendiul a fost localizat, se lucrează pentru lichidare și pentru îndepărtarea efectelor negative.
Locatarii blocului s-au autoevacuat.

Doar două persoane au rămas în bloc, acestea fiind evacuate de inspectorul superior Andrei Sîrbu, în timp ce colegul acestuia, agentul Grigore Tulbure, ambii de la Poliția Locală, au îndepărtat persoanele din zona blocului și a dirijat traficul rutier.

Nu au fost înregistrare victime.

O femeie, ce a suferit atac de panică, a fost monitorizată de către echipajul Ambulanței.

Potrivit primelor cercetări, incendiul s-a declanșat de la o butelie. Aceasta fusese cumpărată chiar astăzi, din Fălticeni, de către proprietarul apartamentului.

Numeroase bunuri au fost distruse în urma incendiului. Proprietarul locuinței spune că are asigurare încheiată pentru apartament.

ȘTIRI