Incendiu declanșat într-o casă din Fălticeni. Un bărbat s-a ales cu arsuri pe față. Bunuri casnice distruse de flăcăriLocal

Incendiu declanșat într-o casă din Fălticeni. Un bărbat s-a ales cu arsuri pe față. Bunuri casnice distruse de flăcări

       Accesări: 1851

Marțea este, pentru unii, o zi cu ghinion. Un incendiu s-a declanșat într-o locuință de la periferia municipiului Fălticeni, întâmplare soldată cu rănirea unuia dintre proprietarii imobilului și distrugerea mai multor bunuri. Pompierii au fost solicitați să intervină azi-dimineață, în jurul orei 10.30.

Aceștia au ajuns la incendiu cu două autospeciale.

Flăcările se manifestau în interiorul unei camere de locuit, pompierii precizând că la sosirea lor exista pericolul extinderii focului la întreaga locuință și la anexele gospodărești.

Până la sosirea pompierilor, proprietarii au reușit să se auto-evacueze din propria casă.

Bărbatul, în vârstă de 51 de ani, s-a ales arsuri la nivelul feței, iar femeia, cu un atac de panică. Ambii erau intoxicați cu fum.

Paramedicii SMURD le-au acordat primul ajutor medical, iar un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean, sosit în sprijin, l-a preluat pe bărbat și l-a transportat la spital, pentru tratament de specialitate.

Femeia și-a revenit, ulterior, refuzând transportul la spital.

Au ars obiecte de mobilier, aparate electrocasnice, materiale textile, elemente de tâmplărie din PVC și altele. De asemenea s-au degradat tencuieli și zugrăveli din interiorul casei.

Incendiul s-a declanșat în sufrageria casei. Un scurtcircuit produs la un cablu electric defect ar fi condus la izbucnirea flăcărilor.

În urma intervenției, pompierii au lichidat incendiul și au salvat casa de locuit și anexele gospodărești, cu bunurile aferente.

ȘTIRI