În 43 la sută din localităţile judeţului Suceava nu sunt înregistrate cazuri de coronavirus în evoluţieSănătate

În 43 la sută din localităţile judeţului Suceava nu sunt înregistrate cazuri de coronavirus în evoluţie

       Accesări: 1746

Prefectura Suceava a transmis un nou buletin informativ privind evoluţia epidemiologică la nivelul judeţului Suceava, în contextul crizei medicale provocate de noul coronavirus.

Informaţii sunt gestionate de Direcţia de Sănătate Publică Suceava.

În ultimele 24 de ore au fost internate în spitalul județean un număr de 11 persoane diagnosticate cu Covid-19. În acelaşi interval au fost externate 10 persoane. Până acum, un număr de 3272 persoane au fost declarate vindecate.

În Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se află internați un număr de 517 pacienți, dintre aceştia, 184 sunt pacienți infectaţi cu Covid-19. În secția de terapie intensivă sunt trataţi 12 pacienți.

De asemenea, la nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 84 de pacienți Covid și 12 persoane suspecte de infecție cu Covid-19.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Referitor la incidența cazurilor confirmate de SARS- CoV- 2, la nivelul fiecărei Unități Administrativ Teritoriale (municipii, oraşe, comune – n.n.), Instituţia Prefectului arătat că, din totalul celor 114 unități administrativ teritoriale, 50 de UAT-uri nu înregistrează niciun caz în evoluție, 55 înregistrează sub cinci cazuri iar 4 UAT-uri înregistrează sub 10 cazuri de infecție cu Covid -19 în evoluție.

În cinci din cele 114 unități administrativ teritoriale sunt înregistrate peste 10 cazuri de COVID-19 în evoluție.  

Miercuri, 24 iunie 2020, în judeţul Suceava, sunt 4341 de persoane în autoizolare la domiciliu. Aceste persoane sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusul Covid – 19.

Alte 6 persoane sunt în carantină instituţionalizată.

ȘTIRI