Hotelul Sofia va fi deschis pe 27 mai. Proprietarii au mizat pe dotări, ambianță și condiții la superlativActualitate

Hotelul Sofia va fi deschis pe 27 mai. Proprietarii au mizat pe dotări, ambianță și condiții la superlativ

       Accesări: 6542

Un nou nume pe harta serviciilor locale. Sofia este denumirea celui mai nou hotel din Fălticeni, unitate care va fi inaugurată la jumătatea acestei săptămâni. Investiția aparține antreprenorilor Andreea și Andy Stan, proprietarii companiei Romfour, și este finalizată după câteva luni intense de muncă.

Unitatea dispune de 22 de camere și este structurată pe trei etaje.

Hotelul Sofia este încorporat într-o clădire realizată din oțel și sticlă, inițial concepută ca spațiu de birouri pentru compania Romfour.

Chiar dacă unitatea de cazare are doar trei stele, antreprenorii au alocat fonduri importante astfel încât calitatea aspectului interior și dotările să se ridice la înălțimea unui hotel de cinci stele.

Din acest motiv, Hotelul Sofia va fi unul de prestanță și se prefigurează ca alternativa care aduce rafinamentul și confortul de top în domeniul unităților de cazare din zona Fălticeni.

Oamenii de afaceri Andreea și Andy Stan au mizat pe dotări, ambianță și condiții la superlativ din dorința de a ridica ștacheta în domeniu.

Hotelul Sofia este amplasat pe Bulevardul 2 Grăniceri, la intrarea din Fălticeni, dinspre Roman, într-o clădire care se aliniază tendințelor arhitecturale moderne.

Costurile investiției nu au fost date publicității.

Sofia este al doilea hotel care se construiește în Fălticeni, în ultimii aproximativ 50 de ani.

ȘTIRI