HomeZone oferă cele noi modele de canapele, colțare și paturi din Fălticeni. Poți cumpăra în 6 rate fără dobândăEconomic

HomeZone oferă cele noi modele de canapele, colțare și paturi din Fălticeni. Poți cumpăra în 6 rate fără dobândă

       Accesări: 223

Nicăieri nu-i mai bine ca acasă! Aici ne dorim confortul suprem, avem ambientul plăcut, atmosfera familială, aici ne găsim liniștea și odihna. Dar, întotdeauna este loc de mai bine.

HomeZone Făliceni vă dă soluțiile și ideile perfecte pentru transformarea căminului într-un loc și mai primitor, mai colorat și mai elegant.

De la canapele şi colţare, până la paturi, noile produse din ofertă au fost atent selectate, pe baza cererii clienţilor, pentru satisfacerea cele mai exigente gusturi.

Ține de gustul și alegerea fiecăruia, iar magazinul HomeZone are zeci de modele, palete variate de culori.

HomeZone Fălticeni aduce stil și diversitate în fiecare colț al locuinței.

Clienții sunt îndrumați să facă cele mai bune alegeri, când vine vorba de achiziționarea unei canapele.

Acestea sunt concepute pentru un plus de confort și eleganță. Importate din Turcia, Germania și Polonia, piese de mobilier se remarcă prin designul modern și materialele de calitate superioară. Fie că preferi un model clasic sau unul contemporan, la HomeZone vei găsi canapeaua perfectă pentru casa ta.

Colțarele sunt bine alese în funcţie de funcționalitatea și stilul lor.

Ele oferă atât spațiu generos cât și un design rafinat. Cu finisaje atent alese și o gamă variată de culori, colțarele HomeZone sunt ideale pentru a crea un spațiu de relaxare și socializare în căminul tău.

Importate din țări precum Ucraina și Anglia, aceste modele sunt construite pentru a rezista în timp și a oferi un confort de neegalat.

Oferta este completată de paturi de înaltă calitate, potrivite pentru toate gusturile și nevoile.

Fie că îți dorești un pat matrimonial impunător sau unul simplu și elegant, HomeZone îți oferă soluții care combină estetica cu funcționalitatea.

Materialele durabile și aspectul atractiv asigură un somn odihnitor și un ambient plăcut în dormitorul tău.

Un aspect deloc neglijabil este modul simplu și rapid, la îndemână, prin care pot fi achiziționate produsele dorite.

HomeZone Fălticeni este, întotdeauna, un partener excelent.

Vestea bună pentru toţi clienţii, este că HomeZone îţi oferă posibilitatea cumpărării în 6 rate fără dobândă, pentru orice produs disponibil în stoc.

Echipa din magazin se ocupăm de întreg procesul de aplicare pentru rate, iar tu te bucuri de produsul dorit şi pleci cu el acasă.

Profită de această ofertă pentru a-ți transforma casa într-o oază de confort și stil, fără să-ți faci griji cu privire la buget.

Clienții sunt așteptați în magazinul din Fălticeni, pe str. Armatei, nr. 7F, lângă sediul Fan Courier, pentru a observa, pe viu, toate produsele din ofertă. Echipa de consilieri în vânzări este pregătită să te îndrume că să faceți cele mai bune alegeri pentru locuința dumneavoastră.

Magazinul este deschis de luni până vineri, între orele 8:00 și 18:00, iar sâmbătă între 10:00 și 15:00.

Pentru orice întrebări sau pentru a afla mai multe despre produsele HomeZone Fălticeni, poți suna la 0754 836 502.

Urmărește pagina de Facebook pentru cele mai recente noutăți și oferte exclusive: https://www.facebook.com/profile.php?id=100064055801359

ȘTIRI