Frații Cojocariu continuă investițiile. Luni vor deschide noul depozit de materiale de construcții din satul GăineștiRural

Frații Cojocariu continuă investițiile. Luni vor deschide noul depozit de materiale de construcții din satul Găinești

       Accesări: 18647

Mediul antreprenorial din spațiul rural se dezvoltă pas cu pas. Frații Cojocariu au reușit să creeze o afacere de succes în comuna Slatina, pornind de la zero. După ce în urmă cu trei ani au inaugurat primul depozit de materiale de construcții din localitate, acum se pregătesc pentru deschiderea celui de-al doilea.

Sub propria marcă „La Moșie” este deschis magazin și în satul Găinești.

Noul depozit este amplasat în incinta clădirii ”La Sector”.

Deschiderea are loc luni, 27 februarie, la ora 9.

Frații Cojocariu continuă politica prețurilor avantajoase și la noul magazin din Găinești.

Aproape de clienții din Găinești

Depozitul „La Moșie” oferă câteva mii de produse din gama materialelor de construcții, echipamente electrice, materiale sanitare și produse de uz casnic. Pentru produsele voluminoase sau grele, transportul este asigurat în mod gratuit până la domiciliu.

Ideea deschiderii noului magazin este aceea de a fi cât mai aproape de client.

Flexibilitatea este un alt punct forte care caracterizează activitatea depozitului „La Moșie”.

Varietate de produse

„Venim în întimpinarea clienților din Găinești cu o multitudine de produse pentru uz gospodăresc și construcții. Prețurile vor fi identice ca și cele de la depozitul din Slatina.”, a spus Ovidiu Cojocariu, unul dintre acționarii firmei. „Mizăm pe prețuri bune, diversitatea produselor, calitate și respect față de client. Îi așteptăm, începând de luni, la noul nostru depozit.”

Depozitul „La Moșie” oferă produse de feronerie, chimice, materiale sanitare, echipamente electrice, produse de uz casnic, decorațiuni, parchet, rigips, dar și toată gama destinată construcțiilor civile: fier beton, ciment, cărămidă, varuri, adezivi, polistiren.

În cazul în care un anumit produs nu se găsește în stocul magazinului din Găinești, clientul îl poate comanda de la depozitul principal, din satul Slatina, aceasta urmând să fie livrat într-un timp cât mai scurt la domiciliu sau la noul depozit din Găinești.

Investiția generală, stocuri și logistică, se ridică la 1 milion de lei. În urma acesteia au fost create patru noi locuri de muncă.

Programul de lucru este luni – vineri: 7-17, sâmbătă: 7-16.

Au investit banii câștigați în străinătate

Frații Cojocariu sunt antreprenori de doar câțiva ani și au subliniat faptul că au decis să investească într-o afacere în satul natal, pentru că primarul Vlăduț Gherman este deschis și susține economia locală și investițiile cu capital românesc.

Au început să facă afaceri din anul 2019, când au hotărât să se întoarcă definitiv acasă.

Banii câștigați în străinătate i-au investit în dezvoltarea depozitului cu materiale de construcții din satul Slatina, pe care l-au deschis în anul 2020.

Ovidiu, Iulian și Daniel Cojocariu mai dețin afaceri în domeniul montării pavajelor și alimentației publice.

Următorul pas este construirea unei hale de mari dimensiuni care va deveni punct logistic de distribuție pentru depozitele „La Moșie” din Slatina și Găinești.

ȘTIRI