Flagrant al agenților Poliției Rutiere Fălticeni. Șofer depistat băut pe raza comunei Boroaia. Control pe timp de ziRural

Flagrant al agenților Poliției Rutiere Fălticeni. Șofer depistat băut pe raza comunei Boroaia. Control pe timp de zi

       Accesări: 1653

Șoferii care au consumat alcool sunt căutați de oamenii legii. Acțiunile de control continuă pe drumurile comunale, județene și naționale din zona Fălticeni pentru prevenirea accidentelor rutiere. Unii conducători auto continuă să sfideze legea și nu doar consecințele acesteia, ci și faptul că ei ar putea provoca evenimente nedorite, în care persoane nevinovate pot fi rănite sau plătesc, așa cum se întâmplă nu de puține ori, cu propria viață.

Zeci de dosare penale au fost întocmite în primele zece luni ale acestui an, iar majoritatea au la bază flagrante ale Poliției Rutiere Fălticeni.

Cel mai recent dintre acestea s-a petrecut pe raza comunei Boroaia.

Un echipaj aflat pe DJ 155 B l-a depistat pe un localnic ce conducea sub influența băuturilor alcoolice. Șoferul se întorcea de la un eveniment religios, fiind oprit pentru un control de rutină.

Testat cu etilometrul, aparatul a indicat valoarea de 0,45 mg/l în aerul pur expirat.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Bărbatul, în vârstă de 51 de ani, a fost însoțit de polițiști la spitalul din Fălticeni, șoferului fiindu-i recoltate probe de sânge.

Polițiștii au întocmit dosar penal.

ȘTIRI