Farmacia Morpheus deschide două noi farmacii în Mălini și Bogdănești. Clienții sunt așteptați cu promoții și surprizeRural

Farmacia Morpheus deschide două noi farmacii în Mălini și Bogdănești. Clienții sunt așteptați cu promoții și surprize

       Accesări: 1052

Pas important în miez de toamnă. Farmacia Morpheus se extinde în mediul rural, unde va deschide două noi unități în mediul rural. Este vorba despre localitățile Bogdănești și Mălini.

Noile farmacii vor fi deschise luni, 9 octombrie, de la ora 8:00.

Clienții sunt întâmpinați cu promoții și cadouri pentru toate vârstele.

Noile farmacii Morpheus sunt amplasate central, la drumul județean, cea din Bogdănești fiind în apropiere de Primărie, iar cea din Mălini este poziționată lângă parcul central (pe partea stângă).

Acestea au fost dezvoltate în linia conceptului estetic și al interacțiunii cu clientul pe care se bazează farmacia din Fălticeni.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

De ce clienții aleg Farmacia Morpheus?

Deviza sub care se ghidează Farmacia Morpheus este relevantă pentru activitatea desfășurată.

„Prețuiește sănătatea” este mai mult decât un slogan, este răspunsul adaptat cel mai bine nevoilor fiecăruia dintre noi care ținem la sănătatea noastră.

Farmaciile Morpheus mizează pe diversitate.

Peste 10.000 de produse, nu doar farmaceutice, sunt disponibile în fiecare din cele două noi unități din Bogdănești și Mălini.

Prețul avantajos este un alt puncte forte.

Farmaciile Morpheus pun accent pe prețuri și promoții foarte avantajoase. În acest context, noile unități din Bogdănești și Mălini dispun de „insule” cu produse reduse sau pachete promoționale din săptămâna sau luna respectivă.

Pentru un plus de avantaje, clienții pot alege cardurile de fidelitate. Acestea aduc, la fiecare nouă cumpărătură, reduceri.

Amabilitatea personalului și consilierea clienților pentru a face cele mai bune alegeri sunt alte două elemente care evidențiază politica farmaciilor Morpheus.

Mai mult decât o farmacie

Farmacia Morpheus se remarcă printr-un portofoliu vast de produse și servicii, la prețuri accesibile, pentru toate categoriile de clienți.

Noile unități din Bogdănești și Mălini dispun de zona pentru medicamente, zona cu vitamine și minerale,
cea cu produse dermato-cosmetice, cosmetice și îngrijire personală,

În cadrul farmaciilor există zona dedicată mamelor și copiilor, zona pentru alimentație sănătoasă, cu produse bio, vegane și suplimente naturiste.

De asemenea, aici este prezentă și gama parfumurilor accesibile Verset, care reproduc parfumuri cunoscute și apreciate de milioane de clienți din întreaga lume.

Un alt spațiu dedicat este cel cu aparatură medicală și tehnico-medicală.

Morpheus este mai mult decât o farmacie.

Aici puteți cumpăra jucării, accesorii și produse ale unor mărci celebre precum Bibs și Avena destinate nou-născuților, dar și copiilor.

Lanțul de farmacii Morpheus oferă un portofoliu vast de produse și servicii, la prețuri accesibile, pentru toate categoriile de clienți.

Pot fi eliberate rețete gratuite, compensate și insulină.

Clienții sunt așteptați în noile farmacii Morpheus din Bogdănești și Mălini, luni, 9 octombrie, de la ora 8:00. Vor fi multe surprize!

Farmacia Morpheus Bogdănești

Farmacia Morpheus Mălini

ȘTIRI