Eveniment la spitalul din Fălticeni. 31 de cadre medicale femei vor primi biciclete de la Asociația Pastel și CarrefourLocal

Eveniment la spitalul din Fălticeni. 31 de cadre medicale femei vor primi biciclete de la Asociația Pastel și Carrefour

       Accesări: 7913

Donație pentru sănătatea, timpul și mobilitatea personalului medical. 31 de doctorițe și asistente din cadrul Spitalului Municipal Fălticeni vor primi în dar biciclete pentru a se deplasa mai ușor la serviciu. Este vorba de o donație realizată de Asociația Pastel din București și Carrefour România.

Evenimentul va avea loc săptămâna viitoare, în prezența mai multor invitați.

Printre participanți vor fi Andreea Oprea, Director Executiv Asociația pastel, Julien Munch, CEO Carrefour Romania, Alina Gamauf, HR, CSR & Corporate Affairs, membru în Comitetul Executiv, medicul Vlad Morariu, manager Spitalul Municipal Fălticeni și Cătălin Coman, primar Municipiul Fălticeni

Donația face parte din proiectul „Pedale salvatoare” și se adresează cadrelor medicale care fac locuiesc în zonele mărginașe ale municipiului Fălticeni.

Achiziția bicicletelor este susținută financiar de Carrefour, la inițiativa Asociației Pastel.

Mahanu Design

Prin această acțiune, donatorii vor încuraja, în același timp, mișcarea și mobilitatea ecologică.

Autorii proiectului spun că „vor să le ia această corvoadă administrativă femeilor cadre medicale ale spitalului din Fălticeni, pentru a le face naveta mai ușoară dinspre locuințele lor, din cartiere mărginașe, spre locul de muncă”.

Evenimentul va avea loc pe 19 aprilie și va include, pe lângă discursuri, un atelier floral și festivitatea înmânării bicicletelor către beneficiari.

ȘTIRI