Accident în comuna Cornu Luncii. Două mașini s-au ciocnit la intersecția drumului spre Mălini. Un pasager este rănitRural

Accident în comuna Cornu Luncii. Două mașini s-au ciocnit la intersecția drumului spre Mălini. Un pasager este rănit

       Accesări: 3590

Accidentele rutiere se țin lanț în județul Suceava. Ultimele trei zile au fost marcate de evenimente rutiere grave, unele soldate cu pierderi de vieți omenești. Un nou incident s-a petrecut în această după-amiază pe DN 2E.

Două mașini, un Fiat Albea, condus de un bărbat din Fălticeni, și un Nissan X-Trail, condus de un bărbat din Piatra Neamț, au intrat în coliziune pe raza comunei Cornu Luncii.

Ambele autoturisme sunt conduse de șoferi septuagenari.

Incidentul s-a petrecut la intersecția cu drumul județean cu DJ 209 A, spre localitățile Păiseni, Slatina și Mălini.

La fața locului s-au deplasat echipajele de la Poliția Rutieră Fălticeni, Ambulanță, pompierii cu autospeciala pentru descarcerare și paramedicii SMURD.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

În urma coliziunii dintre cele două mașini, pasagera din mașina Fiat a fost rănită. Ea a fost transportată la Spitalul Municipal Fălticeni, de echipajul cu medic al Ambulanței.

Victima are 68 de ani și este tot din Fălticeni.

Femeia rănită a suferit contuzii multiple.

Din primele cercetări efectuate de polițiști reiese că șoferul mașinii Fiat se deplasa pe DJ 209 A, dinspre Dumbrava spre Cornu Luncii, iar la intersecția cu DN 2E a virat stânga, spre Fălticeni, intrând în coliziune cu mașina condusă de șoferul din Piatra Neamț.

Acesta din urmă circula dinspre Gura Humorului spre Spătărești.

Polițiștii i-au testat pe ambii conducători auto cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ.

Oamenii legii au întocmit, în acest caz, dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI