Energia electrică va fi întreruptă în comuna RădășeniRural

Energia electrică va fi întreruptă în comuna Rădășeni

       Accesări: 670

Noi investiții dezvoltarea rețelelor de energie electrice. Delgaz-Grid anunță modernizarea unui alt sector de distribuție aflat din zona Fălticeni. Lucrările sunt programate la jumătatea acestei săptămâni în comuna Rădășeni.

Acestea au rolul de a asigura funcționarea și exploatarea în condiții de siguranţă, precum și îmbunătățirea calității serviciilor oferite clienților.

Pentru executarea lucrărilor în condiții de siguranță sunt necesare întreruperi în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor.

Furnizarea energiei va fi întreruptă joi, 27 februarie, în satul Rădășeni.

Vor fi executate lucrări la Punctul de Transformare 2. Electricienii vor înlocui coloana generală și un transformator de putere, cu unul nou, de la 160 KVA la 250 KVA.

Codrin Benta

Înteruperea va afecta consumatorii casnici între orele 9 și 17.

Intervenția mai presupune îndreptarea unor stâlpi, montare de noi elemente pe linia electrică aeriană.

Delgaz Grid precizează că investițiile în modernizarea şi dezvoltarea rețelelor de distribuție a energiei electrice reprezintă un obiectiv major al companiei.

Distribuitorul de electricitate considerăm foarte importantă creșterea calității serviciilor de care vor beneficia consumatorii după finalizarea lucrărilor.

Compania Delgaz Grid operează o reţea de electricitate de peste 81.000 km care deservesc, în total, circa 3,1 milioane de clienţi şi acoperă 20 de județe.

ȘTIRI