Dorna Medical obține două distincții remarcabile în cadrul Galei Excelenței în Afaceri de la SuceavaEconomic

Dorna Medical obține două distincții remarcabile în cadrul Galei Excelenței în Afaceri de la Suceava

       Accesări: 170

Continuă să fie la vârful mediului de afaceri. Compania medicală Dorna Medical a fost recompensată cu un trofeu de excelență la cea de-a 29-a ediție a evenimentului organizat de Colegiul de Conducere al Camerei de Comerț și Industrie Suceava, distincție care onorează și care diferențiază de concurență la nivel național. Trofeul onorific a fost așezat la loc de cinste în Policlinica Dorna Medical din Vatra Dornei, alături de alte sute de alte premii obținute de-a lungul anilor de către societate.

De asemenea, Dorna Medical SRL a obținut și Locul I în Topul Firmelor din județul Suceava, un premiu devenit deja o tradiție pentru compania noastră.

Încă de acum 21 de ani, de când a fost fondată, compania Dorna Medical a mizat pe servicii medicale premium și aparatură ultraperformantă, precum și o selecție riguroasă a celor mai buni specialiști din domeniu. În contextul dat, recunoașterea succesului a venit consecință firească.

La Gala Excelenței în Afaceri 2019, Dorna Medical a obținut cele două distincții remarcabile.

Dorna Medical a fost reprezentată la eveniment de către Roman Boca, managerul general Dorna Medical, de Tatiana Ciuntu, directoarea companiei medicale.

Codrin Benta

Gala Excelenței în Afaceri 2019 a avut loc la data de 1 noiembrie 2018, în cadrul unei ceremonii fastuoase care a avut loc la Conacul Domnesc din Suceava, în prezența autorităților locale, județene, reprezentanți ai Guvernului în teritoriu, și a antreprenorilor din județ.

Pentru comunitatea de afaceri din Bucovina, în special, și pentru cea din România, în general, acest eveniment a devenit unul de referinţă, constituind cartea de vizită a succesului şi a performanţei în afaceri.

Indicatorii utilizaţi pentru clasificarea firmelor au fost: cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficienţa utilizării resurselor umane și eficienţa utilizării capitalului angajat.

Atunci când ni se recunoaște excelența, nu putem decât să ne bucurăm. Ne onorează această distincție onorabilă și ne determină să continuăm cu și mai mult entuziasm povestea Dorna Medical începută acum 21 de ani.

ȘTIRI