Accesări: 6669

Noutăți în lista zborurilor din Suceava. Numărul curselor aeriene ar putea crește în viitorul apropiat de pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare”, mai ales că se lucrează la extinderea portofoliului actual cu noi operatori. Următoarea destinație vizată de autoritățile județene este Spania.

Interesul este major mai ales că în Peninsula Iberică există comunități foarte mari de suceveni care ar putea ajunge acasă în doar câteva ore cu avionul.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava a anunţat că este în discuţii avansate pentru zboruri noi din Suceava către Spania.

Gheorghe Flutur nu a avansat nici numele companiei și nici orașele de unde vor fi efectuate viitoarele zboruri, însă a precizat că că în perioada următoare vor fi surprize în ceea ce privește introducerea de noi curse aeriene de la Suceava.

Șeful administrației județene a mai spus că există discuții avansate și pentru introducerea unei noi rute Suceava – București cu o nouă companie.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

În ultimii patru ani numărul de pasagerilor pe Aeroportul Internațional din Suceava a crescut de peste 10 ori.

În momentul de față sunt 15 destinații internaționale și interne acoperite de trei operatori, Tarom, Wizz Air și Blue Air.

Din Suceava sunt operate curse aeriene spre Anglia, Austria, Cipru, Germania, Italia, Turcia și Tunisia.

ȘTIRI