Accesări: 8053

Un incident groaznic primește o soluție din partea magistraților. Curtea de Apel București a hotărât vineri, 7 mai, că urmașii preotului Petru Gavril trebuie să primească daune de 1 milion de euro de la Societatea de Asigurare-Reasigurare City Insurance. Sentința este executorie, dar nu și definitivă, scrie publicația Mediafax.

Societatea de Asigurare-Reasigurare a atacat cu recurs soluția, decizia finală urmând să fie luată de Înalta Curte de Casație și Justiție.

Decizia vine la trei ani și jumătate de la cumplitul accident, petrecut pe 14 octombrie 2017, și în care au murit cinci persoane.

Originar din comuna Horodniceni, părintele Petru Gavril este una dintre victimele care și-a pierdut viața. Maria, soția acestuia, și doi copii au supraviețuit incidentului.

Cel care a provocat accidentul a intrat în plin în autoturismul în care se aflau opt persoane, soția preotului, sora și cumnatul acestuia, cât și cei patru copii ai familiei Gavril, cu vârste între 3 și 10 ani.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Tragedia s-a produs a ieșirea pe DN 2 E, la ieșirea din comuna Cornu Luncii spre Rădășeni.

Anchetatorii au stabilit că autorul accidentului este un localnic din satul Sasca Nouă, în vârstă de 42 de ani, aflat la volanul unei mașini care s-a izbit violent în autoturismul preotului Petru Gavril, care se deplasa regulamentar.

ȘTIRI