Desfășurare de forțe pentru căutarea unui puști de patru ani. Misiunea s-a încheiat cu succes în această searăRural

Desfășurare de forțe pentru căutarea unui puști de patru ani. Misiunea s-a încheiat cu succes în această seară

       Accesări: 6550

Ore de spaimă trăite în această seară de o familie din județul Suceava.

În jurul orei 19.10, Politia Municipiului Suceava a fost sesizată cu privire la faptul că un minor, în vârstă de 4 ani, a dispărut în condiții suspecte.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, comisarul șef Ionuț Epureanu, s-a stabilit faptul că minorul, din comuna Bunești (alte surse spun că ar fi vorba despre un sat din comuna Bosanci), a plecat în jurul orei 16.00 la o familie învecinată, însoțit de 2 căței.

În cursul serii, odată cu scăderea temeperaturii, mama copilului a mers să-i ducă o haină mai groasă, dar a constatat că micuțul nu se afla la familia respectivă.

Familia minorului a făcut verificări în zonă, pe cont propriu, apoi a sesizat politia.

La nivelul Politiei Municipiului Suceava s-a constituit grupa de coordonare, în regim de urgență, fiind cooptate forțe suplimentare pentru căutări.

La fața locului au ajuns 18 polițiști, 4 jandarmi, un echipaj cu cameră de temoviziune din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, grupele de câini de urmă, reperezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, iar  autoritățile locale au implicat și voluntari.

Căutările au avut loc într-o zonă cu lanuri de porumb.

Din fericire, în jurul orei 21.10,  un echipaj de politie din cadrul Secției de Poliție Rurală Scheia l-a identificat pe minor in zona Moara Nica, la aproximativ 4,5 kilometri de locul dispariției.

Potrivit autorităților, minorul a fost găsit intr-o stare psihico-fizică bună.

Paramedicii SMURD l-au învelit într-o folie izotermă până când a ajuns acasă. În afară de o ușoară hipotermie (avea mânuțele și piciorușele înghețate), starea lui Bogdănel era bună.  

Video

ȘTIRI