Delgaz Grid întrerupe energia electrică în Fălticeni. Intervenții pe rețea și în Preutești, Bogdănești și VultureștiLocal

Delgaz Grid întrerupe energia electrică în Fălticeni. Intervenții pe rețea și în Preutești, Bogdănești și Vulturești

       Accesări: 3750

Întreruperi programate pentru lucrări rețelele de tensiune. Compania Delgaz Grid anunță că energia electrică va fi sistată în municipiul Fălticeni. Intervenția este programată pe 25 martie.

Echipele vor lucra la Punctul de Transformare 8.

Energia electrică va fi întreruptă între orele 9-17, pe străzile Plugari, Plutonier Ghiniță, Panduri, Humorului, George Gramadă și Caporal Diaconița, pentru intoducere și legare rețea nou construită și înlocuire element rețea și contor general.

Și consumatorii casnici din trei comune nu vor avea energie electrică, pe parcursul acestei săptămânii.

Marți, 23 martie, este programată o intervenție pe linia electrică în Comuna Preutești pentru introducerea și legarea unei rețele nou construite. Între orele 9 – 17 nu va fi energie electrică.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

În Comuna Bogdănești se va sista alimentarea cu energie miercuri, pe 24 martie, pentru înlocuirea unui stâlp.

Două zile consecutive fără energie, pe 25 și 26 martie, pentru consumatorii casnici din Comuna Vulturești. Lucrările sunt prevăzute la un punct de transformare din satul Giurgești.

Echipele vor lucra pentru îndreptarea mai multor stâlpi și reîntinderea unor conductoare. Întreruperile vor avea loc între orele 9 și 17.

Prin aceste lucrări Del Gaz Grid dorește să asigure funcționarea și exploatarea în condiții de siguranță a rețelelor, precum și îmbunătățirea calității serviciilor oferite clienților din localitatea menționată.

Reprezentanții companiei spun că printre prioritățile acesteia este și creșterea calității serviciilor de care vor beneficia consumatorii după finalizarea lucrărilor.

ȘTIRI