Daruri și bucurii de sărbători. Preotul Adrian Brădățanu și enoriașii au ajutat bătrânii nevoiași și alte 250 de familiiLocal

Daruri și bucurii de sărbători. Preotul Adrian Brădățanu și enoriașii au ajutat bătrânii nevoiași și alte 250 de familii

       Accesări: 1429

Spiritul sărbătorilor de iarnă este dominat de bunătate, solidaritate și dărnicie. Acestea au fost coordonatele campaniilor umanitare inițiate în luna decembrie de preotul Adrian Brădățanu, parohul Bisericii Adormirii Maicii Domnului din Fălticeni. Zeci de pachete cu alimente au fost donate bătrânilor nevoiași din oraș, înainte de Crăciun, pentru ca aceștia să aibă masa îmbelșugată.

Acțiunile caritabile au continuat și în preajma sărbătorii Nașterii Domnului, când cu ajutorul acelorași oameni de bine s-au strâns suficiente produse pentru a-i bucura atât pe cei mici, cât și pe cei mari.

Atât copiii, cât și persoanele vârstnice au fost în atenția preotului Adrian Brădățanu,.

Pachetele au fost împărțite cu ajutorul voluntarilor.

Pe 20 decembrie s-a derulat altă campanie umanitară pentru 10 copii de la Școala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza” care au primit alimente, iconițe, dulciuri si jucării din contribuția enoriașilor.

Din donațiile unor enoriași și cu contribuția câtorva antreprenori locali, au fost pregătite daruri pentru o nouă campanie generoasă de sărbători.

250 de familii au primit pachete cu dulciuri, fructe și alimente. Acestea au fost oferite chiar de Moș Crăciun.

În aceeași perioadă de sărbătoare, parohul bisericii Adormirii Maicii Domnului i-a vizitat și pe bătrânii singuri și cu o situație materială precară.

Printre aceștia se află și o persoană vârstnică de 85 de ani, rămasă fără copii. Enoriașii și preotul au pus mână de la mână și au cumpărat alimente, medicamente, lemne și așternuturi, pe care i le-au donat la Crăciun.

Părintele Adrian a ținut să mulțumească tuturor celor care au contribuit în campaniile umanitare de anul acesta, amintind că „mai fericit este a da decât a lua, iar cel care face pe cineva fericit, îşi măreşte propria fericire.”

ȘTIRI