Accident grav în comuna Mălini. Șoferul unui BMW s-a izbit cu mașina într-un copac și apoi într-un cap de pod. Pasageră rămasă încarceratăRural

Accident grav în comuna Mălini. Șoferul unui BMW s-a izbit cu mașina într-un copac și apoi într-un cap de pod. Pasageră rămasă încarcerată

       Accesări: 5782

Un grav accident rutier s-a produs în noaptea de duminică spre luni, pe raza comunei Mălini.

Cu câteva minute înainte de miezul nopţii, un autoturism BMW Seria 3 a ieșit în afara părții carosabile, a lovit un copac, după care s-a oprit într-un cap de pod.

În interior se aflau doi tineri, un bărbat de 26 și o femeie de 21 de ani. Tânăra a rămas încarcerată, cu picioarele prinse sub bordul mașinii.

La fața locului au intervenit intervenit pompierii militari de la Detaşamentul Fălticeni, cu o autospecială pentru descarcerare, și cu sprijinul a două echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean.

Femeia, în stare de conștiență, la o primă evaluare medicală cu fracturi la nivelul picioarelor, a fost extrasă din autoturism de către militari, cu ajutorul accesoriilor specifice.

Codrin Benta

Ulterior, a fost preluată de o ambulanță SAJ și transportată la spital, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Bărbatul  a refuzat consultul medical și transportul la o unitate spitalicească și a fost preluat de către echipajele de Poliție.

Poliţiştii urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul.

ȘTIRI