Alevia, Delicon și Cronica de Fălticeni au oferit daruri pentru Licuricii de la Școala Gimnazială PreuteștiLocal

Alevia, Delicon și Cronica de Fălticeni au oferit daruri pentru Licuricii de la Școala Gimnazială Preutești

       Accesări: 814

Dărnicia este elementul central al sărbătorilor de iarnă. Spiritul acestora a fost dus mai departe prin numeroase acțiuni de suflet lansate în această perioadă. În rândul acestora se înscrie și campania „Bucurii de Crăciun” inițiată de cotidianul Cronica de Fălticeni și Școala Gimanzială Preutești, împreună cu partenerii Alevia și Delicon.

Beneficiari au fost licuricii Școlii Gimnaziale din Preutești care au avut parte de surprize dulci și sănătoase.

Pentru că Moș Crăciun a fost foarte ocupat în această perioadă, el a delegat o profesoară să distribuie cadourile.

Compania Alevia, producător de suplimente alimentare, a oferit ceaiuri de imunitate, ceaiuri de fructe, caise uscate, calciu, vitamine și minerale, în timp ce Delicon, producătorul sucului natural „Aroma”, a dăruit sucuri din mere și mentă.

Cotidianul Cronica de Fălticeni a oferit ciocolate Kinder, fructe, napolitane, alune, biscuiți Oreo și câte o carte. Licuricii au primit în dar cartea ilustrată „Un băiat numit Crăciun”, scrisă de jurnalistul englez Matt Haig, operă care face parte din cea mai îndrăgită serie de povești de Crăciun pentru copii.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Darurile au ajuns la timp cu ajutorul mesagerilor lui Moș Crăciun care au împărțit darurile.

Pentru că au dorit să fie o surpriză, organizatorii au ținut acțiunea totul în secret până în ultima clipă. Licuricii au aflat la scurt timp că rostul prezenței lor, la locul de întâlnire, nu erau fișele pentru vacanță, ci cadourile de Crăciun.

Licuricii au primit și o scrisoare din partea Moșului în care li s-a explicat de ce iarna întârzie și de ce Moș Crăciun n-a putut ajunge fizic la ei.

Darurile rânduite copiilor au ajuns la destinație, adică în fața școlii, cu ajutorul profesoarei Gabriela Dumbrăvanu, directorul adjunct al Școlii Gimnaziale Preutești, care și-a asumat rolul de Crăciuniță.

Acțiunea de suflet „Bucurii de Crăciun” s-a desfășurat și în comuna Hârtop, unde pachetele cu dulciuri oferite de Supermarke Simos au fost distribuite pentru câțiva zeci de copiii.

În cadrul aceleași campanii, cu ajutorul Farmaciei Floris, o familie de bătrâni din Fălticeni va primi cele necesare pentru asigurarea gătirii meselor zilnice în condiții mult mai bune.

Campania va continua și la Crăciunul pe stil vechi, pachetele oferite de Supermarket Simos fiind pregătite pentru copiii din comunele Bogdănești, Râșca, Drăgușeni, Preutești și Slatina.

ȘTIRI