Daruri de la Clubul Rotary Fălticeni. 40 de elevi cu rezultate bune la învățătură au primit tablete cu internetLocal

Daruri de la Clubul Rotary Fălticeni. 40 de elevi cu rezultate bune la învățătură au primit tablete cu internet

       Accesări: 1293

Cadouri la final de an școlar. Momente de bucurie pentru 40 de elevi din municipiul Fălticeni, cu rezultate bune la învățătură, care au primit tablete cu abonament la internet. Darurile au venit din partea membrilor Clubului Rotary din Fălticeni, care au bifat o nouă campanie de binefacere în orașul natal intitulată „Cu tine, On line”.

Copiii merituoși, dar care provin din familii cu situație financiară mai delicată, sunt beneficiarii acestor daruri binemeritate.

Au fost selectați elevi cu medii peste 8, atât de la școlile gimnaziale, cât și de la colegiile din municipiu.

Darurile au fost înmânate în prezența directorilor unităților de învățământ.

Cele 40 de tablete au fost donate pentru ca elevii să poată participa la viitoarele cursuri de la distanță.

Mahanu Design

„Sfârșitul de an școlar e un moment prielnic pentru a recompensa efortul celor care nu au renunțat la educație nici măcar atunci când vremurile au fost potrivnice.

Elevi merituoși dar cu o situație financiară care a îngreunat procesul de învățare online, au fost răsplătiți de Rotary Club Falticeni pentru perseverența lor.”, au precizat membrii clubului.

„Un număr de 40 de tablete dotate cu internet mobil au fost donate de către membrii clubului.

Acestea vor facilita în următorii ani accesul elevilor la informații, dar și la eventualele activități școlare desfășurate online.”

Donația se înscrie în rândul campaniilor de sprijin inițiate la nivelul comunității locale de membrii Rotary Club Fălticeni, din care fac parte oameni de afaceri, profesori, medici, ingineri și economiști.

În luna iunie au organizat și o campanie pentru elevii Școlii Gimnaziale „Vasile Tomegea” din Boroaia care au primit dulciuri de Ziua Copilului. Tot luna aceasta, clubul de binefacere a început un program caritabil prin care oferă mâncare gratuită zilnică pentru 10 familii sărace din Fălticeni.

Cei care vor să sprijine o mână de ajutor în realizarea proiectului „Cu tine, On line” prin „adoptarea” unui abonament, pot dona bani în contul RO 21 BTRL RON CRT 052 220 1301 sau accesând legătura alăturată https://mpy.ro/1bkbgaer.

ȘTIRI