Curățenie de primăvară în traficul auto și dosare penale. Polițiștii au depistat trei șoferi băuți din Mălini și LiteniLocal

Curățenie de primăvară în traficul auto și dosare penale. Polițiștii au depistat trei șoferi băuți din Mălini și Liteni

       Accesări: 2074

Controale în trafic cu scop preventiv. Patrulele de poliție acționează zilnic și fac curățenie printre participanții la traficul rutier. Șoferii indisciplinați, dar mai ales cei care se află sub influența băuturilor alcoolice fac subiectul verificărilor de rutină.

În ultimele zile au fost depistați în zona Fălticeni trei conducători auto care au încălcat legislația în vigoare.

Este vorba despre șoferi din Liteni și Mălini, toți opriți în trafic la orele serii.

Finalul a fost unul singur: dosar penal pentru fiecare șofer în parte.

Echipajul Poliției Orașului Liteni desfășura, vinerea trecută, activități pentru combaterea conducerii vehiculelor sub influența alcoolului, când l-au depistat pe un localnic

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Oamenii legii au efectuat semnale regulamentare de oprire pentru autovehiculul condus de un bărbat de 33 ani.

Acesta emana halenă alcoolică, fiind testat cu aparatul alcooltest. Rezultatul a fost de 0,84 mg/L alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul a fost condus la Spitalul Județean Suceava, în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Altă zi, caz similar.

Sâmbătă, 30 aprilie, agenții Biroului Rutier al Poliției Municipiului Fălticeni, au depistat un șofer din Mălini, care conducea sub influența băuturilor alcoolice.

Controlul s-a desfășurat în timpul unei activități de control al traficului rutier pe D.J.209A, pe raza localității Mălini.

Autoturismul era condus de un bărbat de 30 ani și, deoarece acesta emana halenă alcoolică, a fost testat conform procedurilor în vigoare. Aparatul a indicat valoarea de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe șofer l-au condus, ulterior, la Spitalul Municipal Fălticeni, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge in vederea stabilirii gradului de alcoolemie.

Duminică, 1 mai, patrula din cadrul Poliției Orașului Liteni a oprit pentru control pe raza localității, autoturismul condus de un localnic de 44 de ani.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu alcooltestul.

Rezultatul indicat de aparat a fost de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat. La spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Verificările patrulelor de poliție, în traficul rutier, vor continua.

ȘTIRI