C.S.S. „Nicu Gane” Fălticeni este vicecampioană națională la minivolei. Alexandru Oanea și Rareș Mercore au fost desemnați sportivii de top ai competițieiSport

C.S.S. „Nicu Gane” Fălticeni este vicecampioană națională la minivolei. Alexandru Oanea și Rareș Mercore au fost desemnați sportivii de top ai competiției

       Accesări: 891

Un nou rezultat deosebit intră în palmaresul sportului fălticenean. Echipa CSS „Nicu Gane” este pentru al doilea an consecutiv vicecampioană națională la minivolei. Performanța confirmă ambiția juniorilor și antrenorilor de a încheia competiția pe podium.

Evenimentul sportiv de anul acesta, meciurile pentru stabilirea campioanei, s-a desfășurat la București, în perioada 3-8 mai, sub egida Federației Române de Volei.

La startul întrecerii s-au aliniat cele mai bune opt cluburi din țară.

Tinerii antrenați de Marius Stan și Ionel Ciocan au disputat meciuri cu echipe din București, Zalău și Bacău. Până în finala competiției, sportivii din Fălticeni au suferit doar o singură înfrângere.

Meciul decisiv, care a stabilit echipa campioană, s-a desfășurat între CSS „Nicu Gane” și CFT București.

Ajutați de arbitri, bucureștenii au obținut, la ei acasă, mult râvnitul trofeu național.

Jucătorii clubului fălticenean, Alexandru Oanea (căpitan), Rareș Mercore, Alexandru Mateiciuc, Bogdan Lupu, Rareș Hortopeanu, Filoteanu Alexandros, Ștefan Grigore, Alexandru Sasu, Codrin Mercore, Constantin Tudosă și Sabin Stan, au dat tot ce au avut mai bun pentru atingerea țelului propus.

Obținerea locului al doilea și implicit titlul de vicecampioană îi onorează pe sportivii CSS „Nicu Gane”, speranțe ale voleiului fălticenean, și, deopotrivă, pe antrenori.

Ca o recunoaștere a valorii lor, organizatorii campionatului i-au desemnat pe Alexandru Oanea și Rareș Mercore cu titlurile de „cel mai bun trăgător” și „cel mai bun serviciu” din cadrul întregii competiții.

ȘTIRI